Muzica de petrecere, colinde si voie buna - Luni 26 decembrie la "Draga mea prietena"

Muzica de petrecere, colinde si voie buna - Luni 26 decembrie la Draga mea prietena

Atmosfera de sarbatoare ne ofera Gabriela Cristea Toader la “Draga mea prietena”, luni 26 decembrie, de la ora 10.00, cu muzica de petrecere, colinde si voie buna!

Pe numele sau real Adrian Dinut, Adi de la Valcea vine la emisiune impreuna cu sotia Cristina si fiul lor Alex, pentru a ne spune cum imparte viata de familie cu cariera, dar si pentru a ne prezenta o noua piesa, in premiera.
 
Alaturi de noi va fi si Lavinia Pirva! Ea vine sa ne colinde, sa ne povesteasca ce a facut de Craciun si ce cadouri a primit!
 
Adi Cristescu
& Opis Band (orchestra alcatuita din 20 instrumentisti) ne vor bucura Sarbatorile de iarna cu muzica live! Proiect nascut din pasiunea pentru muzica adevarata, Opis Band reprezinta Opera Nationala Romana din Iasi, care alaturi de Adi Cristescu ridica orice audienta in picioare si transforma orice fel de eveniment intr-unul de neuitat!
 
Violeta Constantin vine la “Draga mea prietena” pentru a ne povesti despre albumul cu muzica de petrecere pe care-l va lansa de Sarbatori. Iar Cristi Vaduva, bucatarul nostru, va rasfata invitatii cu delicatese culinare specifice Sarbatorilor de iarna,  “Curcan Festiv” si “Prajitura cu Branza de Vaci”!
 
Nu rata editia speciala “Draga mea prietena” de luni, 26 decembrie, la Kanal D!


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate