Musty, prima reacție după ce Jador i-a cerut scuze la Survivor România 2021: „Jador mereu...”

,
Musty, fost concurent la Survivor România 2021
Musty, fost concurent la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Între Musty și Jador au existat tensiuni la Survivor România 2021, iar accidentarea Faimosului nu le-a mai permis celor doi să își rezolve neînțelegerile. Cum a reacționat Musty după ce Jador i-a cerut scuze în cadrul competiției?


In articol:

Jador a recunoscut public la Survivor România 2021 că a avut un comportament nepotrivit în ceea ce îl privește pe Musty și chiar dacă Războinicul a fost eliminat și nu i-a mai putut cere scuze personal, Faimosul a profitat de ocazie și a făcut acest lucru fiind sigur că mesajul lui va ajunge la Musty.

Cum a reacționat Războinicul?

Ce a apărut pe contul de instagram al lui Musty după ce Jador i-a cerut scuze?

Jador nu ratează nicio ocazie pentru a-i tachina pe cei din echipa Războinicilor, mai ales în momentele în care aceștia pierd puncte importante. Atitudinea Faimosului i-a scos de multe ori din minți pe Războinici, astfel că au apărut discuții aprinse în timpul jocurilor.

După ce Jador și Musty s-au atacat reciproc, Faimosul a simțit nevoia să îi ceară scuze Războinicului. Perioada pe care a petrecut-o departe de competiție, încercând să se recupereze după accidentarea suferită, l-a făcut pe Jador să își dea seama de greșelile pe care le-a făcut.

Citeste si: Ce a facut Jador timp de doua saptamani cat a stat in spital in Republica Dominicana si ce reactie a avut Culita Sterp cand l-a vazut

Faimosul a revenit în competiție hotărât să îi ceară scuze lui Musty, însă a avut parte de o mare surpriză, având în vedere că acesta a fost eliminat din competiție.

Cu toate acestea, Jador și-a exprimat regretul pentru cele întâmplate. La rândul său, Musty a postat un mesaj pe instagram prin care a precizat că nu numai că îi acceptă scuzele lui Jador, ci a recunoscut că are și el o parte de vină, incidentul de atunci fiind unul regretabil.

„Jador își cere scuze, iar eu le accept. La rândul meu, îmi pare rău că am avut o reacție dură la adresa lui. Așa cum am spus, Jador își cere mereu scuze când greșește. Acel incident nu ne caracterizează pe niciunul dintre noi. Survivor România e o poveste de neuitat. Hai, Războincii!”, este mesajul postat de Musty pe instagram.

Citește și


Mesajul postat de Musty pe instagram
Mesajul postat de Musty pe instagram[Sursa foto: Instagram]

Drumul lui Musty la Survivor România 2021 s-a încheiat, acesta fiind votat spre eliminare în consiliu. Pentru că a primit cele mai puține voturi din partea publicului, situându-se astfel pe ultimul loc în clasament, Musty a fost eliminat de la Survivor România 2021, însă acesta a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze, mulțumit de ceea ce a realizat. 

Citeste si: Care este, de fapt, relația dintre Musty și Mellina de la "Survivor România"? Familia concurentei a spus tot adevărul: "S-a apropiat mai mult, pentru că el este..."

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Jador, acuzat că a jucat teatru în momentul accidentării. Starlin: „Am văzut că genunchiul nici măcar...”

Virgil Popescu anunță o nouă măsură: Unele categorii de persoane ar putea primi vouchere pentru facturile la energie

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Cine i-a trimis mesaj lui Jador la Survivor România 2021? Faimosul s-a emoționat până la lacrimi

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies