Mustul si vinul vor curge siroaie in acest sfarsit de saptamana. Iata unde te poti distra, din Delta si pana in Maramures

Editor: Adelina Minulescu Author: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:30

Ilinca Obadescu va spune unde sa o sa sfaraie gratarele si ce bunatati se vor coace in ceaune, in acest weekend.

E forfota mare in Maramu’ weekendul acesta. Imbracati in straie populare, gospodarii se pregatesc sa mearga in vie sa culeaga strugurii.  Cu alai si cu multa voie buna, petrecerea tine de dimineata pana seara tarziu,  "c-asa beu oamenii buni!"

Daca sunteti amatori de peste, mergeti in parcul Herastrau. Vedeta festivalului va fi un ceaun cu 1500 de litri de bors. Sambata, 300 de portii vor fi distribuite gratuit.

Si daca tot e vorba de delicii pescaresti, da-ti o fuga pana Jurilovca, unul dintre cele mai frumoase sate de la marginea Deltei Dunarii.  Pescarii vor prepara chiar in fata dumneavoastra cel mai bun bors de peste.

Moldovenii petrec la Focsani weekendul acesta cu vin si muzica buna, la Festivalul Viei si Vinului.

LIVE UPDATE Ziua 225 de război în Ucraina. Rusia obiectează că ar fi comis genocid, așa cum acuză Ucraina. Kremlinul neagă informațiile conform cărora 700.000 de ruși au fugit din țară de la decretarea mobilizării parțiale

Vreti sa porniti la vanatoare de chilipiruri in weekend? Ar trebui sa ajungeti la celebrul targ de la Negreni.

Pe o suprafata uriasa,  8 hectare, veti gasi tot ce va pofteste inima de la vechituri, la diverse articole de port popular, cusaturi, farfurii pictate, carti, mobilier si picturi.

Hoia-Baciu, locul despre care se spune ca ar ascunde fenomene inexplicabile, gazduieste weekendul acesta un festival muzical. Oamenii locului zic ca n-ar fi lucru curat.

Vreti sa admirati cei mai frumosi patrupezi, atunci faceti-va bagajele si mergeti in weekend la Turda.

 


Cookies