Motivul pentru care soțul Andei Adam a luat numele ei de familie. Joseph a spus ce l-a determinat să facă asta

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 mai 2024, 12:14
Motivul pentru care soțul Andei Adam a luat numele ei de familie
Sursa: Facebook Anda Adam

Anda Adam este o artistă celebră în România, iar aceasta nu s-a ferit niciodată să împărtășească detaliile personale al vieții sale.

Anda Adam este o cunoscută artistă din țara noastră, iar aceasta a fost întotdeauna deschisă cu admiratorii ei în ceea ce a privit viața ei personală. Aceasta a împărtășit și experiențele frumoase ale vieții sale, dar și cele dureroase, ce au format-o. Anda Adam s-a căsătorit în anul 2022 cu Yosif Mohaci, iar acesta este motivul pentru care acesta a ales să îi ia numele de familie al artistei.

Cu ce se ocupă Yosif, soțul Andei Adam

Anda Adam a avut o căsătorie ce nu a avut un final fericit, însă aceasta a decis să mai ofere o șansă iubirii, alături de Yosif Eudor Mohaci. În anul 2021, Anda Adam a divorțat de tatăl fetiței sale, Sorin Andrei Nicolescu, iar după ce s-a vindecat de la această separare, artista a găsit fericirea în brațele lui Yosif Eudor Mohaci.

Acesta nu se află la prima lui căsătorie, deoarece în anul 2018 a decis să își unească destinul cu Ioana, femeia alături de care are o fetiță. Cu toate acestea, relația celor doi nu a durat foarte mult, astfel cei doi au decis să își separe drumurile. În anul 2021, Anda Adam și Yosif s-au cunoscut pe munte, în timp ce amândoi erau însoțiți de fetițele pe care le au, iar povestea lor de dragoste a luat naștere în acest moment.

La data de 27 octombrie 2021, Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia, iar la data de 23 decembrie 2022, cei doi și-au unit destinele la starea civilă. 

Citește și: Anda Adam, dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Vreau să o las așa, să nu o inhib; îi spunem ”Mowgli”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Yosif este un om de afaceri, orginar din Arad, ce a locuit mai mulți ani în Elveția și în Franța, cu toate acestea, Yosif a jucat într-un film românesc de succes, ce l-a făcut să își mărească orizonturile cu privire la cariera sa, dorindu-și să aibă mai multe apariții pe marile ecrane. Acesta are deja un alt rol pentru care a fost ales și este entuziasmat de ceea ce îi rezervă viitorul în actorie.

De ce a luat soțul Andei Adam numele ei de familie

Yosif a început tot mai serios să își încerce norocul în cinematografie, după ce a jucat într-un celebru film românesc, iar acesta a fost nevoit să facă anumite schimbări în viața sa, pentru a se apropia de visul său. Omul de afaceri a decis să ia numele de familie al soției sale, Anda Adam, deoarece acesta, alăturat de numele său, reprezintă un nume mai potrivit pentru actorie.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor.

Și am spus: „OK, facem invers”. Iar el a spus: „OK, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă”. (…) Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei',  a declarat Anda Adam pentru spynews.ro.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!