Motivul pentru care două femei din Sibiu au fost luate de la o biserică și duse la spitalul de psihiatrie. Jandarmii le-au săltat în timpul slujbei de Sfântul Andrei

Author: Lavinia Medrea

Jandarmii le-au săltat în timpul slujbei de Sfântul Andrei

Sursa: Facebook Catedrala Mitropolitană Sibiu - colaj Kanal D

Două femei din Sibiu au fost săltate de jandarmi de pe scările Catedralei Mitropolitane din Sibiu ieri seară, chiar în timpul slujbei de Sfântul Andrei. Agenții le-au dus la spitalul de psihiatrie pentru că au venit cu două icoane și au strigat la participanții de la slujbă și la oamenii legii.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sibiu, femeile au fost duse la Spitalul de Psihiatrie „Dr.

Gheorghe Preda”, după ce au venit la biserică „înarmate” cu două icoane şi au început să țipe la ceilalți credincioși care participau la slujba de Sfântul Andrei, dar și la forţele de ordine prezente, relatează  Agerpres

Două femei, săltate de jandarmi de la biserică și duse la spitalul de psihiatrie

Două femei din Sibiu au fost luate de jandarmi de pe scările din fața bisericii și au fost duse la spitalul de psihiatrie, după ce ambele au venit cu icoane și au început să țipe atât la ceilalți participanți de la slujbă, cât și la forțele de ordine prezente, debordând un comportament considerat irațional.

Citește și: Ce trebuie să faci în ajun de Sfântul Andrei 2022. Obiceiurile care se respectă pe 29 noiembrie și care țin relele la distanță

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

„La data de 29 noiembrie, în jurul orei 19:30, echipajul de jandarmerie care asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică a intervenit în zona Catedralei Mitropolitane, întrucât două femei care participau la activităţile ocazionate de procesiunea cu Moaştele Sfântului Andrei Şaguna au început să se comporte nepotrivit momentului, tulburând liniştea publică prin strigăte.

Având în vedere starea de agitaţie şi vorbirea incoerentă ale persoanelor, acestea au fost conduse de jandarmi la Spitalul de Psihiatrie pentru consult medical de specialitate”, a relatat purtătorul de cuvânt al IJJ Sibiu, Floriana Picioiu.

Volkan, la un pas să își omoare soția. Vezi online live episodul 53 al serialului „Infidelul”, subtitrat în limba română VIDEO

Slujba dedicată lui Andrei Șaguna, la Sibiu

Creştin-ortodocşii îi sărbătoresc, miercuri, pe Sfântul Apostol Andrei, Ocrotitorul României, dar şi pe Sfântul Ierarh Andei Şaguna, mitropolitul Transilvaniei. La Sibiu, slujba pentru Andrei Şaguna a început încă de marţi seara, unde au fost prezenți zeci de preoţi din judeţele Sibiu şi Braşov, în frunte cu mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, dar şi sute de enoriaşi.

Citește și: Programul slujbelor la Peștera Sfântului Andrei. Cinci episcopi străini participă miercuri la hramul mânăstirii

Marţi seara, după slujbă, au fost scoase din Catedrala Mitropolitană moaștele lui Andrei Şaguna, racla fiind purtată de preoți pe umeri, însoţiţi de jandarmi şi studenţi de la Academia Forţelor Terestre, prin zona centrală a Sibiului.

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies