Motivul pentru care Bobby Păunescu îl susține Donald Trump: „În România să existe o democrație așa cum au gândit-o părinții statului american”

Autor: Lavinia Medrea

Motivul pentru care Bobby Păunescu îl susține Donald Trump

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Bobby Păunescu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Bobby Păunescu.

Motivul pentru care Bobby Păunescu îl susține Donald Trump

Bobby Păunescu, pe numele său complet George Marius Păunescu, este un regizor, producător, scenarist și om de afaceri român. S-a născut în București și s-a mutat cu familia în Italia, Milano la doar un an, acolo unde a locuit până la vârsta de 10 ani.

Bobby Păunescu este un fan al politicilor americane, fapt demonstrat prin faptul că regizorul și-a susținut dorinșa ca România să fie în democrația americană.

Citește și: Bobby Păunescu vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

„Îl mai susțineți pe Donald Trump?”, este întrebarea cu numărul 27, adresată de Denise Rifai.

„Da, am niște afinități de dreapta și republicanii, sigur, însă sunt adeptul democrației, meritocrației în mod special. Eu n-am fost numai la inaugurarea președintelui Trump, eu am fost și la inaugurarea domnului George Bush și la inaugurarea domnului Obama invitat, am fost la mai multe invitat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tatăl meu este un susținător al partidului democrat deci, practic, în America lucrurile sunt puțin mai diferite. Statul nu este condus numai de președinte, acolo există o piramidă clară și cum funcționează. România, nefiind în democrație, dreptul omului fiind încălcat flagrant, în același timp România nu este o economie de piață, rolul nostru e de a o face (n.r.: piața).

Citește și: Bobby Păunescu între regie și afaceri. A primit premiul pentru cel mai bun regizor la Bursa Silk Road Film Festival din Turcia

Eu susțin tot ce aduce pozitiv pentru țara noastră, indiferent că-l cheamă Donald Trump, indiferent că-l cheamă George W. Bush”, a declarat Bobby Păunescu.

Legătura lui Bobby Păunescu cu partidul AUR

„V-ați înscris în AUR?”, a mai întrebat Denise Rifai.

„Nu m-am înscris în AUR, nu m-am înscris în niciun partid.

Nu știu dacă o voi face, sunt foarte multe lucruri de clarificat până atunci, ceea ce mă voi lupta până în ultima secundă, care sper să fie peste 200-300 de ani, este ca în România să existe democrație așa cum au gândit-o părinții creatori ai statului american. Cetățenii să aibă puterea, și nu politicul să aibă putere asupra cetățenilor”, a spus Bobby Păunescu.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!