Monica Tatoiu, soluții pentru problemele care pot distruge o căsnicie! Ce sfaturi utile a transmis femeilor

,
monica tatoiu

Monica Tatoiu, sfaturi inedite pentru femei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Întotdeauna o prezența plăcută în platoul Teo Show, Monica Tatoiu a oferit femeilor câteva sfaturi inedite pentru a-și proteja căsnicia.


In articol:

Celebra femeie de afaceri, Monica Tatoiu este printre puținele persoane publice din showbiz-ul autohton, care obișnuiesc să vorbească deschis și fără ocolișuri în orice situație.

Monica Tatoiu, soluții pentru problemele care pot distruge o căsnicie!

Invitată în platoul Teo Show, Monica Tatoiu a fost la fel de sinceră și de directă atunci când a făcut câteva dezvăluiri inedite din culisele căsniciei sale.

La sugestia lui Teo Trandafir, această a transmis câteva sfaturi femeilor căsătorite care ajung la un moment dat într-un anumit impas în căsnicie, din cauza faptului că unul dintre parteneri poate fi atras sau sedus de altcineva, iar mariajul riscă să se destrame.

Citeste si: Ce vârstă are și cine este Monica Tatoiu? Tot ce trebuie să știi despre una dintre cele mai cunoscute femei de afaceri din România

"Vorbeam de situația când femeia e atacată de prietenul soțului! Când aveam 18-20 de ani era rotativă! Erai șase luni cu unul și pe urmă în gașcă aia te mutai la altul! Așa era! Atunci era o chestie pe față pentru că aveam 18-20 de ani, eram aceeași gașcă! Și până la urmă unii s-au căsătorit și au rămas prieteni! Erau anii `70, era altceva! O față când este amenințată trebuie să se coboare la nivelul berbecului care are un comportament de ce e al meu e al meu, ce e al nostru, el am meu! Dacă e bădăran răspunde-i pe măsură! Dacă vine cu flori, îi spui: <<Eu am preț mai mare decât buchetul asta>> Că să vezi până unde merge! Pentru că știi ce se întâmplă! Am văzut cazuri în care face o obsesie și te urmărește, eu sunt baba, am 66 de ani anul asta!", a

spus Monica Tatoiu.

Pe de altă parte, Bursucu i-a cerut Monicăi Tatoiu să îi ofere câteva sfaturi și lui Mihai Mitoseru, invitat și el în platoul Teo Show, alături de Bella Santiago. Iată cum l-a îndrumat Monica Tatoiu pe Mihai Mitoseru să își caute cea mai potrivită partenera de viață.

Citeste si: Motivul pentru care Monica Tatoiu își cumpără mâncare din străinătate. Țara scumpă din care își face piața: „Eu știu să mănânc!”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Diana Matei și Marian Cleante, poveste de dragoste cu năbădăi: ”A fost foarte arogant și foarte obraznic” Cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele la Teo Show

Ce spune șeful Internelor despre intrarea României în Schengen: Ar fi cea mai mare satisfacţie a mea. Urmează vizita experţilor din statele membre

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Noi imagini cu Bianca Drăgușanu după ce a renunțat la acidul din buze: "Îmi dispare în fiecare zi. Nu imi vine să cred cum arăt"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies