Monica Pop, un nou semnal de alarmă despre Covid: "Este singurul virus pe care îl știu eu și face asta în corp"

,
Monica Pop

Monica Pop, un nou semnal de alarmă despre Covid

[Sursa foto: Facebook Monica Pop]

Monica Pop a tras un nou semnal de alarmă. Medicul oftalmolog a explicat cum afectează Covid-19 toate sistemele corpului.

Autoritățile sunt în alertă după ce numărul persoanelor infectate a crescut îngrijorător în ultima perioadă. Astfel, medicul Monica Pop a oferit noi informații despre Covid. Celebrul medic oftalmolog a explicat cum ne afectează acest virus.

Monica Pop

Monica Pop dă o nouă veste proastă despre covid

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Escrocherie! Monica Pop: "Să nu cumva să comandați și să luați! Ați fi în mare pericol!"

Monica Pop, un nou semnal de alarmă despre Covid

Așadar, celebrul medic oftalmolog a mărturisit că singurul virus care poate da complicații în toate sistemele corpului este Covid-19.

Ca medic, pot să vă spun un singur lucru, și anume că este singurul virus pe care îl știu eu și care dă complicații în toate sistemele corpului: și nervos, și sanguin, și digestiv. Unii au avut numai mialgii, cum am avut eu, de exemplu, alții amețeală, alții febră (…). Se poate foarte greu lupta împotriva lui. De ce spun unii că nu s-a izolat, că s-a izolat?”, a spus Monica Pop la Antena 3, potrivit RomâniaTv.

Citeste si: Dr. Monica Pop trage un semnal de alarmă: "Insist asupra acestor aspecte"

De asemenea, Monica Pop a dezvăluit în cadrul unei televiziuni prin ce a trecut când s-a infectat cu virusul venit din China, mai ales că, din cauza unor probleme medicale, nu s-a vaccinat.

La începutul acestui an, celebrul medic oftalmolog s-a confruntat cu o formă severă de Covid-19. Aceasta a transmis care au fost principalele simptome pe care le-a avut.

„Eu nu am putut fi vaccinată pentru că am o boală mai severă, era contraindicat să fac vaccin, nu am făcut. Am luat toate măsurile și nu s-a întâmplat nimic, până când mi-a fost foarte frig, așa am început. A doua zi dimineață am fost imediat și am făcut test, era pozitiv. Au început niște simptome, nu am crezut că boala asta poate fi atât de severă, dar nu la oricine, spre exemplu, soțul meu care a avut comorbidităţi severe nu a simțit nimic. A trecut peste Covid-19 fără să aibă absolut nimic. Eu am avut dureri musculare foarte severe, amețeală și nu am mâncat nimic. Și apa mă deranja. Mi-am revenit greu. Nu s-a pus problema să beau ceva, m-am reabilitat digestiv cu niște compot de cireșe. Nu puteam să cobor nici măcar o scară!”, a spus, recent, Monica Pop.

Monica Pop a făcut aceste declarații după ce ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că vor mai fi valuri de infectări în România. Acesta a mai menționat că lucrurile vor fi ținute sub control atâta timp cât nu vor exista tulpini de patogenitate înaltă.

„Valul acesta probabil că va intra în săptămânile următoare într-un trend descrescător. Dar, cum spuneam, valuri vor mai fi și atât timp cât nu vor exista tulpini de patogenitate înaltă care să ducă la un număr mare de internări și un număr mare de decese, cred că lucrurile vor fi ținute sub control”, a declarat Alexandru Rafila.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Au găsit un troler în fața unei case de vacanță de unde se auzeau niște gemete. Polițiștii s-au repezit să îl desfacă și au rămas în stare de soc când au descoperit ce se afla...

Rusia ar fi putut distruge Ucraina într-o zi şi fără arme nucleare (Paul Craig Roberts)

Au găsit un troler în fața unei case de vacanță de unde se auzeau niște gemete. Polițiștii s-au repezit să îl desfacă și au rămas în stare de soc când au descoperit ce se afla...

LIVE UPDATE Ziua 277 de război în Ucraina. Rusia ucide civili în Herson și după eliberarea orașului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies