Monica Odagiu, prima reacţie după ce a accidentat mortal un pieton în Capitală

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 09 ian 2024, 04:30

Actrița Monica Odagiu, la volanul mașinii care a ucis un bărbat de 35 de ani din București

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal duminică după-amiază, în București.

Cunoscuta actriță Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 35 de ani, în București.

Primele declarații ale Monicăi Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat 

Monica Odagiu, actriţă:' 'S-a aruncat în faţa maşinii. A aşteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac şi s-a aruncat în faţa mea.''

În maşină erau şi sora tinerei, Ana Odagiu, şi iubitul acesteia.

Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident rutier, lângă Ateneul Român, în centrul municipiului București. Conform primelor informații, actrița care conducea un autoturism a ucis un bărbat în vârstă de 35 de ani. Se pare că acesta ar fi încercat sa traverseze printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovit de mașina.

Citește și: Deea Maxer a postat un mesaj nou cu subînțeles pentru fostul soț. Ce se întâmplă în viața artistei după divorțul de Dinu Maxer?

Imediat, la locul accidentului a sosit o ambulanță cu un echipaj medical pregătit să acorde primul ajutor, dar în ciuda eforturilor făcute, echipajul medical nu a reușit să-l mențină în viață pe bărbatul lovit, astfel că a fost înregistrat decesul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Informația a fost confirmată într-un comunicat de presă transmis de Poliția Rutieră București, la scurtă vreme după accidentul comis de cunoscuta actriță.

Ce a transmis Poliția Rutieră?

Imediat după accident Poliția Rutieră a publicat un comunicat de presă că: „ La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani condus un autovehicul pe str.

Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”.

Actrița a fost testată a fost testată cu aparatul alcoolotest, dar și pentru consumul de droguri. Rezultatele au fost negative, după cum au comunicat reprezentanții serviciului de poliție rutieră. 

Citește și: Andreea Antonescu mesaj emoționant în miez de noapte către fiica sa cea mare. Sienna refuză să locuiască în România

Monica Odagiu ar fi declarat că pietonul i-a sărit în față și nu l-a mai putut evita.

Sursă: observatornews.ro