Monica Anghel, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19. Ce simptome a avut vedeta?

Author: Ana Dinu
Actualizat: 03 aug 2022, 05:20

Monica Anghel, despre infectia cu COVID

Sursa: Instagram

Monica Anghel a făcut primele declarații despre perioada dificilă în care s-a confruntat cu virusul COVID-19. Cum se simte vedeta după ce a trecut prin boală?

Monica Anghel s-a numărat printre vedetele care au fost depistate cu COVID-19, chiar dacă era vaccinată cu schema completă. Artista a vorbit pentru prima dată despre perioada grea prin care a trecut în lupta cu virusul necruțător.

Monica Anghel, primele declarații după ce a avut COVID

Monica Anghel a trecut prin momente cumplite, vedeta a fost infectată cu SARS-CoV-2, deși era vaccinată cu schema completă.

Aceasta a declarat recent că a trecut cu bine de prima etapă a bolii și așteaptă să-și revină complet.

Cu toate acestea, Monica a mărturisit că are în continuare unele simptome specifice bolii, pentru că a trecut printr-o formă severă, însă acum se simte mult mai bine.

Simptomele vedetei au fost unele destul de ciudate, aceasta a mărturisit că se simțea ca și cum ar fi

fost beată, însă tratamentul prescris de medic a pus-o rapid pe picioare.

"În momentul acesta mă simt bine, am o tuse. Sunt bine. Mai am de stat în casă încă o săptămână. Se spune că atunci când te simți mai bine începi să te machiezi. Sunt toate bune și la locul lor acum. A fost o săptămână destul de dificilă, primele zile au fost mai complicate.

Citeste si: Monica Anghel a suferit un accident: "Problema este ca eram fara instructorul meu". In ce stare este artista

Ce simptome am avut? Ca atunci când ai o gripă teribilă, ca și cum ai fi bătut, dar bătut rău de tot. Nu am avut complicații. A fost o variantă ușoară a acestui virus. Vreau să le mulțumesc foarte mult doctoriței mele,

domnului Viorel Păunescu, lui Gigi Becali, care mi-au trimis niște medicamente care se găsesc foarte greu. În momentul în care au aflat că am luat și eu acest virus mi-au trimis aceste medicamente.",   a spus Monica Anghel.

Artista a mai precizat că este carantinată alături de fiul ei, în timp ce soțul locuiește în ală parte, momentan.

"Băiețelul meu e bine, el a ieșit negativ. Soțul meu nu a fost cu noi în casă. El stă cu mama și fratele meu. Doar eu și băiețelul meu drag stăm împreună. Eu am fost condamnată de unele persoane că m-am vaccinat. A fost decizia mea, eu nu am ieșit nicăieri să conving pe nimeni să se vaccineze, nici să nu se vaccineze. Consider că este o chestiune care ține de fiecare om în parte, eu așa am decis pentru mine.”,  a mai spus artista.

Citeste si: Alina Eremia a fost depistată cu COVID-19. Care este starea de sănătate a vedetei

 

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

David, fiul Andreei Mantea, debut în actorie în serialul ”Strada Speranței”. Cum arată o zi de filmare pentru el și cum se descurcă

 

 

 

 


Tensiunile au atins cote maxime în Casa iubirii! Bianca i-a declarat război lui Robert și a lansat replici acide la adresa lui! „Mi-a plăcut la început! Dar când l-am cunoscut nu mi-a mai plăcut, că nu e doar un ambalaj!” Iată cum a reacționat Mihaela, care abia și-a stăpânit lacrimile, mascându-le cu un zâmbet fals!