Momentul dureros in care i-a spus copilului ca mama i-a fost ucisa de teroristi. Antoine Leiris uimeste inca o data lumea

Antoine Leiris e francezul care a starnit lacrimi prin cuvintele asternute pe internet, intr-o scrisoare catre teroristii care i-au ucis sotia.

„Am vorbit despre asta si a plans. Plangea pentru ca ii este dor de mama lui. Apoi, mi-am luat telefonul si am pus niste muzica pe care o asculta cu mama lui, ne-am uitat la niste fotografii. Mi-a aratat-o in poze pe mama lui. Mi-a spus in franceza 'mama, mama'. Apoi, a inceput sa planga. Am plans amandoi”, a marturisit Antoine, indurerat.

Zambetul curat a ingropat amaraciunea pierderii fiintei iubite si nu a asteptat imbarbatare din partea nimani. De unul singur, Antoine Leiris a oferit o lectie  tuturor: „am vazut-o si am simtit ca trebuie sa ma mobilizez singur sa scriu asta. Am simtit ca nu am de ales. Am vrut ca fiul meu sa creasca ca o fiinta deschisa catre lume, o persoana care va iubi ceea ce mama lui a iubit: literatura, cultura, in general, muzica, cinema-ul si pictura. Am vrut ca fiul meu sa fie deschis catre lume asa cum a fost mama lui. Si daca nu mi-as fi promis ca nu voi cadea in ura, daca nu as fi ingropat ura, as fi crescut o persoana care ar fi fost exact ca teroristii.”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate