Momentul adevărului! Andreea Mantea a anunțat rezultatul testului poligraf. Care va fi soarta celor doi concurenți

,

Se decide soarta celor doi concurenți, Ștefania și Cristian. Andreea Mantea a adus rezulatul testului poligraf și le-a citit concurenților întrebările și răspunsurile celor doi.


In articol:

Andreea Mantea a venit în cadrul emisiunii ”Casa Iubirii” cu plicul care conține rezultatul testului poligraf la care Ștefania și Cristian au fost supuși, după ce s-a aflat că cei doi ar fi petrecut un weekend la mare.

Concurenta ar fi pierdut trenul, astfel și-a contactat iubitul pentru a o ajuta. Soarta celor doi concurenți urmează să fie decisă.

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

Au mințit Ștefania și Cristian la testul poligraf?

Ștefania și Cristian au fost supuși la testul poligraf, după escapada lor. Andreea Mantea a venit cu rezultatele examinării, iar primele întrebări împărtășite cu concurenții au fost cele ale Ștefaniei. Momentul adevărului a venit, iar soarta celor doi concurenți se va decide.

”Trebuie să aflăm dacă ați răspuns sincer sau nu la testul poligraf. Desigilăm plicul! Aici avem raportul de examinare a poligrafului, cu nume, prenume, date personale ale amândurora, declarația de consimțământ la examinare. Avem aici ștampila și semnătura, vedeți, totul este oficial. Mai departe, avem niște plicuri, plicurile cu întrebările adresate fiecăruia, patru și patru. Patru întrebări pentru Ștefania, întrebările relevante. Consider că ar trebui să încep cu Ștefania”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea a început să citească întrebările care i-au fost puse Ștefaniei la testul poligraf, astfel, în primă fază, atât concurenții, cât și telespectatorii au aflat ce a răspuns tânăra la examinare și, ce la mai important, dacă a mințit.

Prima întrebare, dintr-o suită de patru, a fost: ”Le-ai mințit pe fete că te duci la Giurgiu?”. Răspunsul Ștefaniei a fost ”Nu”, astfel în urma examinării a spus adevărul. 

”Rezultatul testului poligraf a atestat că Ștefania a spus adevărul”, a precizat Andreea Mantea.

Citeste si: Catalin, declarații explozive după eliminarea de la Casa Iubirii: "Sunt mulți care nu au fost reali!" Cum i-a descris pe concurenții ramași în competiția matrimoniala

Andreea Mantea:”Ai pierdut trenul în mod intenționat?”

Rezultatul testului poligraf a arătat că Ștefania a spus adevărul și nu a pierdut trenul spre casă intenționat. De asemenea, la întrebarea ”Ai întreținut relații sexuale cu Cristian?”, aceasta a răspuns cu ”NU”, iar poligraful a atestat că a spus adevărul. Se pare că Ștefania a trecut cu bine de testul poligraf, însă rămâne de văzut ce răspunsuri a oferit și Cristian și, totodată, ce se va decide în cazul lor.

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Catalin, declarații explozive după eliminarea de la Casa Iubirii: "Sunt mulți care nu au fost reali!" Cum i-a descris pe concurenții ramași în competiția matrimoniala

Papa Francisc, revoltat de atitudinea tinerilor: 'Mulţi nu au curajul să se căsătorească' / Sfatul pe care îl oferă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum au fost surprinși Stefania Costache și Iancu Sterp înainte că fiul mamei Geta să câștige bătaia cu Neveu: "Nici nu mai poate să respire!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies