Momente de senzatie in casa "Puterea dragostei"! Bianca l-a sarutat pe Iancu, in prezenta lui Bobicioiu! Iata cum a reactionat fostul iubit al Biancai!

Bianca a picat in capcana Simonei si a ajuns sa il sarute pe Iancu.

In editia de astazi, Simona i-a pregătit lui Iancu o surpriză de proportii. Aceasta l-a determinat pe fratele lui Culita Sterp sa intre in jocul ei si sa închidă ochii, spunându-i ca o să-l sarute, însă cea care l-a pupat a fost nimeni alta decat Bianca, in ciuda faptului ca Bobicioiu era si el prezent.

Totul a plecat de la faptul ca Simona i-a cerut lui Iancu sa fredoneze ceva, promițându-i în schimb un pupic pe gura. Pupicul promis nu a venit însă de la ea, ci de la Bianca.

Citeste si: Adrian si Larisa, fostii concurenti de la "Puterea dragostei", au descoperit reteta fericirii vesnice! Iata cum au fost surprinsi in ziua in care au implinit patru luni de relatie!

Simona a mărturisit că a pus la cale această strategie fiindcă Bianca i-a mărturisit că îl place pe Iancu.

Intregul moment a avut loc chiar sub privirile lui Bobicioiu, fostul iubit al Biancai, care era pedepsit alaturi de ea. Cei doi erau legați în momentul în care Bianca l-a pupat pe gura pe Iancu. Nici Iancu nu s-a lasat mai prejos si a incercat sa le admeneasca pe fete, spunand ca ii place sa fie pupat doar pe gura.
"Nu-mi place pe obraz, numai pe gura!", a spus Iancu.

Citeste si: Ana-Maria de la Puterea dragostei", aparitie neasteptata! Iata cu ce problema de sanatate se confrunta tanara si cum a fost surprinsa in camera de hotel!

"Închide ochii să primești surpriza. Nu vreau să faci din astea, să îi deschizi. Vreau să fii corect. Și eu sunt corectă. Îmi promiți că îi ții închiși, da?", a zis Simona.
In vreme ce Bianca a certat-o pe Simona ca i-a intins aceasta cursa, Bobicioiu parea ca nu s-ar fi suparat ci dimpotriva este de acord cu cele petrecute.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate