Momente de senzație în Casa iubirii! Raluca Bădulescu jurizează ținutele concurenților! Cum va reacționa regina la apariția lui Sorin, la bustul gol, aflați sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

,

Raluca Bădulescu va fi invitată specială de sâmbătă, 25 iunie 2022, în Casa iubirii! Aflați cine vor fi concurenții cu cele mai bune ținute!


In articol:

După ce în ediția de vineri concurenții din Casa iubirii au avut parte de noi provocări, sâmbătă aceștia vor fi surprinși de apariția uluitoare a Ralucăi Bădulescu.
Îndrăgită jurata de la Bravo, ai stil va juriza ținutele tuturor concurenților și totodată le va explică acolo unde au greșit, dar și cum își pot îmbunătăți stilul vestimentar pe viitor.

Momente de senzație în Casa iubirii! Raluca Bădulescu jurizează ținutele concurenților

Raluca Bădulescu va fi întâmpinată în Casa iubirii cu mult entuziasm și bucurie de către toți concurenții, care vor aștepta cu nerăbdare să le fie jurizate și criticate ținutele. Rând pe rând, fetele și băieții vor defila în față Andreei Mantea și a invitatei sale speciale, Raluca Bădulescu.

Pentru început Raluca Bădulescu va avea cuvinte de laudă pentru Bianca și pentru Grațiela, care par să aibă ținute alese corect. Pe de altă parte, Kinga va fi criticată pentru halatul de baie ales în realizarea outfitului ei, însă totodată Raluca îi va admira costumul de baie extravagant și aspectul ei fizic uluitor.

Dintre băieți, Ionuț a fost cel mai aspru criticat de Raluca Bădulescu, pentru papucii aleși la ținuta lui, iar cel mai admirat a fost de departe Sorin, care își va face apariția la bustul gol și va surprinde cu aspectul lui fizic de invidiat.

Dacă Raluca va fi uluită de fizicul lui Sorin, Nicoleta va exclamă că s-a topit, semn că și ea îl place pe carismaticul tânăr. Rămâne de văzut cine vor fi concurenții care vor primi cele mai mari note din partea Ralucăi Bădulescu, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Sorin din Casa iubirii este îndrăgostit lulea de una dintre cele mai frumoase concurente! Iată cine este tânăra care i-a furat deja inima! Cei doi tineri vor avea parte de o întâlnire inedită în afara casei!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Natalia, singura care cunoaște secretul Biancăi de la Casa Iubirii. De ce concurenta este cuprinsă mereu de crize de gelozie: "Nu cred că va vrea să vorbească"

Rusia oprește gazul prin Nord Stream către Europa: anunț făcut de Gazprom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Se naște o nouă idilă în Casa iubirii! Grațiela recurge la multe trucuri pentru a ajunge în casa băieților, să-l întâlnească pe cel pe care îl place! Aflați ce se va întâmpla...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies