Momente de panica pentru Daiana, care s-a simtit rau inainte de inceperea filmarilor la "Puterea dragostei"! "De trei zile nu dormi si nu mananci!" Iata cum a reactionat Gabriel si ce s-a intamplat in culise!

Author: D.I.
Actualizat: 02 mai 2020, 18:27
Foto(5)

Daiana s-a simtit rau inainte de inceperea filmarilor, iar Gabriel i-a fost aproape pas cu pas.

Daiana a intrat in casa "Puterea dragostei" extrem de hotarata sa il cucereasca pe Philip, in ciuda faptului ca a aflat ca acesta are o relatie cu Ligi.
Daiana și Philip au dansat împreună pe o cunoscută piesă a lui Adele, "Someone Like You". La scurt timp de la intrarea in casa "Puterea dragostei", Daiana a marturisit ca l-a cunoscut pe Philip in afara emisiunii insa nu s-a concretizat nimic si atunci a decis sa vina sa il cucereasca aici.

Daiana a recunoscut de asemenea ca a avut o relatie in afara emisiunii si cu Fernando, care si-a facut aparitia in casa la scurta vreme dupa intrarea ei, dar care intre timp a fost eliminat din casa. Tanara le-a atras atentia concurentilor inca de cand a intrat in casa, cu formele ei voluptoase. Daiana nu s-a sfiit sa le arate sustinatorilor ei cum arata inainte de a recurge la interventiile estetice.

Mai mult decat atat, Daiana a lasat inhibitii deoparte si a publicat pe contul ei de socializare o imagine incendiara, in care apare intr-un costum de baie, extrem de sexy.

Daiana a constientizat ca nu va putea avea niciodata o relatie cu Philip, astfel ca s-a reorientat catre alti baieti din casa "Puterea dragostei" si a inceput sa se apropie de Gabriel, pe care si-a dorit sa-l cunoasca mai bine.

Treptat, cei doi au ajuns sa se indragosteasca si mai mult decat atat au decis sa formeze un cuplu.

Astazi, inainte de inceperea filmarilor, Daiana s-a resimtit si a fost nevoita sa se intinda pe o canapea in culise. Cel care i-a fost aproape pas cu pas a fost Gabriel, iubitul ei, care era vizibil efectat de starea precara a tinerei.

Citeste si: Andreea Oprica si Ramona, in ipostaze neasteptate in camera la hotel! Iata cum au fost surprinse cele doua concurente de la "Puterea dragostei"!

Scandal monstru la Puterea dragostei!  Cristian Comănici, în război cu Nicos:

"Te dai peste cap! De trei zile nu dormi si nu mananci! Bagi tigari in tine, cafele! Crezi ca alea iti fac bine pe stomacul gol! Nu e bine! Stai linistita!", a spus Gabriel.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies