Momente cumplite pentru zeci copii care se întorceau din tabără de la mare. Trenul în care se aflau a rămas blocat în câmp, peste nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat: "Copiii nu mai au apă, mâncare..."

Author: Ana Dinu
Actualizat: 28 iul 2022, 19:40

Tenul care transporta mai mulți copii care se întorceau de pe litoral s-a blocat în câmp, mai bine de nouă ore, după ce locomotiva s-a stricat. Printre pasageri se numărau zeci de copii care se întorceau din tabără și care au rămas fără apă și mâncare în tot acest timp.

Zeci de copii care se întorceau din tabără, de la Costinești, dar și un grup de copii de 6-7 ani, au rămas blocați în câmp, după ce trenul în care se aflau s-a stricat. Locomotiva a ajuns în Gara de Nord cu o întârziere de zece ore.

Zeci de copii blocați în câmp, după ce trenul în care se aflau s-a stricat

Trenul care venea dinspre litoral a rămas blocat în câmp, în apropirea Capitalei, peste nouă ore, după ce s-a stricat.

Locomotiva transporta zeci de adolescenți care se întorceau din tabără, de la Costinești, precum și un grup de copii de 6-7 ani.

"Stăm cât vor ei. Dacă vor să ne mai țină, pot să ne mai țină, că ne-am obișnuit.", spune unul dintre adolescenții blocați în tren, la Fundulea.

La fața locului a ajuns un microbuz pentru a transporta persoanele rămase blocate în câmp.

Microbuzul a fost chemat de unul dintre călători, nicidecum de autorități. Un echipaj SMURD a ajuns și el acolo și a împărțit călătorilor sticle cu apă. La scurt timp după, trenul a plecat, în sfârșit, spre Gara de Nord.

Citeste si: Mama indurerata a unei fete ucise de tren a primit un mesaj INGROZITOR de la proprietarii trenului. Ce-a obligat-o sa faca

Trenul care venea dinspre litoral a ajuns în Gara de Nord cu o întârziere de zece ore, în acest timp copiii blocați în câmp au rămas fără apă și mâncare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mama unuia dintre copiii rămași blocați în trenul care venea de la mare a povestit exact ce s-a întâmplat.

"De la ora 23:00 suntem blocați aici. Nu a venit nimeni. Ni s-a spus că o să vină o locomotivă din București. Copiii nu mai au apă, nu mai au mâncare. Eu am un grup de 30 de copii, dar mai sunt și alți copii care sunt mult mai mici. Este un grup de judo. Cred că au 6-7 ani. 

Ai noștri sunt mai mari, 16-17 ani. S-au mai jucat cărți, dar deja răbdarea lor nu mai este. Suntem în câmp, în mijlocul câmpului.", a spus mama unuia dintre copii, pentru Antena 3.

Citeste si: Dezvăluiri cutremuratoare despre cele două fete ucise pe trotuar: "Rochiţa aceasta trebuia să o îmbrace la ziua ei"