“Moldovenii”, show de zile mari astăzi, în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls, cu Orlando şi Ţibulcă! 

,

Radu Ţibulcă și Orlando Ivan dau românilor “Scularea”, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, la Radio Impuls.

Petronel Gongeanu, Iulian Mehedinț, Bogdan Burțilă și Andreea Lodbă, care dau viață unor personaje savuroase in serialul de comedie “Moldovenii”, difuzat în fiecare duminică, de la ora 23:00, la Kanal D, s-au alăturat astăzi matinalilor Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, prezentatorii matinalului “Scularea”, de la Radio Impuls.

Puși pe glume, cei patru invitați s-au întrecut în a le împărtăși ascultătorilor Radio Impuls, cele mai amuzante momente petrecute la filmările serialului “Moldovenii”.

Andreea Lodbă, cea care interpretează personajul Aurica, din “Moldovenii”, a stârnit hohote de râs atunci când a povestit o întâmplare neobișnuită, care îl “incrimina” chiar pe colegul ei, Radu Țibulcă.

“Întâmplări amuzante sunt multe, dar azi va spun doar una aparte, care s-a petrecut înainte cu o zi de ziua lui Radu (Țibulcă – n.r.). Noi, colegii, am stabilit să nu-i urăm <La mulți ani!>, să vedem cum reacționează. Toată echipa era concentrată pe activitatea pe care o desfășurăm acolo, și niciunul dintre noi nu l-a felicitat, pentru aniversare. După ce am terminat filmările, Radu se pregătea să plece, dar noi trebuia să îl <reținem>; urmă să-i cântăm <La mulți ani> și să-i aducem tortul aniversar. Eu, care purtăm tocuri, m-am gândit să-l iau în cârca pe Radu, m-a ajutat și Aida ( Aida Ioana Cojocariu – personaj Maria). Treaba a fost sub control, până când a apărut Cornel (Iulian Mehedinț – n.r.).

În acel moment l-am apucat pe Radu de picioare, și am căzut toți, peste o camera de filmat, pe care am și distrus-o. Radu s-a ridicat cu pantalonii rupți …  J ”,  a povestit Andreea, printre hohote de râs. 

Radu Țibulcă, coprezentatorul Radio Impuls, și membru al echipei serialului “Moldovenii”, în care interpretează rolul primarului Ghiță Șpagoveanu a mai adăugat amuzat:

“Vreau să spun că eu, atunci când m-am ridicat, am auzit <prețul> camerei de filmat:  20.000

euro!”

Citeste si: Simona Pătruleasa, luată la întrebări de Orlando şi Ţibulcă în matinalul “Scularea”, de la Radio Impuls

Citeste si: Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul “Scularea”, la Radio Impuls “… Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Mâine dimineață, Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, gazdele matinalului “Scularea”, difuzat de luni până vineri, la Radio Impuls, își așteaptă ascultătorii, începând cu ora 7:00, pregătiți pentru o nouă ediție cu energie, bună dispoziție, umor și muzică de calitate, dar și cu

cele mai proaspete știri. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Radio Impuls isi continua ascensiunea – a inregistrat cea mai mare crestere din Bucuresti

SFIDARE ÎPS Teodosie, amendat de polițiști pentru a treia oară într-o zi: Unde a fost depistat Arhiepiscopul Tomisului

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Raluca Badulescu, "bomba" de energie in matinalul de la Radio Impuls “Le place ce fac, sunt "fierti", o simt in privirile lor!”

Ilinca Obădescu i-a “îndulcit” pe Țibulcă și Orlando, cu prăjituri gătite chiar de ea

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies