Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul “Scularea”, la Radio Impuls “… Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

,

Diana Bulimar, fosta participantă a primului sezon “Exatlon” România, a onorat astăzi invitația matinalilor Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, de la Radio Impuls.

Simpatica vedetă a intrat în ritmul distracției și bunei dispoziții, de la primele ore ale dimineții, venind și ea cu un bagaj consistent de energie.

Curiozitatea matinalilor nu a întârziat să apară, aceştia întrebând-o pe Didi (n.r. Diana Laura Bulimar), așa cum o alintă toată lumea, cum <și-a revenit> după fenomenul “Exatlon”.

“Viața mea, după <Exatlon>, a revenit la normal. Încă mă mai recunosc oamenii pe stradă, și atrag atenția, pentru că mai păstrez din <bronzul> căpătat în Republica Dominicană (râde).

Mi-e bine, am devenit antrenoare de gimnastică pentru copii … am scos o carte …”, mărturisește, plină de entuziasm, Diana Bulimar.

Fosta gimnastă artistică de talie mondială, Didi a ținut să împărtășească cu fanii ei, în special cu cei mici, o parte din viața ei, din întâmplările trăite ca sportiv. Așa a apărut cartea “Povestea lui Didi” pe care atleta a lansat-o de curând.

“<Povestea lui Didi> este o carte biografică, adresată în special copiilor, adolescenților, în care împărtăşesc momente din viața mea, cu umor, dar și cu puțin sarcasm”, afirmă atleta.

Fosta “Faimoasă” de la Exatlon, i-a încurajat, prin intermediul Radio Impuls, pe tinerii ascultători să facă sport, scoțând în evidență beneficiile acestuia. 

Citeste si: Raluca Badulescu, "bomba" de energie in matinalul de la Radio Impuls “Le place ce fac, sunt, o simt in privirile lor!”

Citeste si: Ilinca Obădescu i-a “îndulcit” pe Țibulcă și Orlando, cu prăjituri gătite chiar de ea

“Sportul îți croiește o cale, îți formează personalitatea, te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”, a subliniat Didi.

Nu pierde ţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Dana Rogoz, în costum de baie: „Ţi se văd coastele”

Șoc în cinematografie! Un actor foarte tânăr și cunoscut a murit! A fost găsit mort în casa lui

Nicolae Ciucă anunță că a rămas perplex: Vasile Dîncu nu i-a spus nimic despre ordonanța prin care crește soldele și pensiile militarilor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

ȘOC la "Puterea dragostei": Roxana a părăsit emisiunea! Motivul deciziei radicale e halucinant

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies