Modelele lui Botezatu, printre oi si magari, la munte

In aceasta seara, la Kanal D, de la ora 23:00, se va difuza finala show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”. Concurentii ajunsi in ultima faza a concursului au pozat de aceasta data la Cheile Gradistei, intr-un peisaj mirific.

Imbracati sumar si la temperaturi care nu depaseau zero grade Celsius, cei 5 finalisti au fost supusi acestei ultime probe inainte de jurizarea finala.  O turma de oi si un magar au reprezentat “recuzita” pentru aceasta sedinta foto speciala. Magarusul a cucerit rapid simpatia tuturor si a fost botezat, in gluma, de catre amfitrionul show-ului cu numele de “Joan”.

Cand concurentului Joan i-a venit randul pentru a poza, Catalin Botezatu i-a facut acestuia cunostinta cu tizul patruped.

“Joan, vei poza cu magarul. Este cea mai mare provocare a ta! Joan, fata in fata cu Joan magarul. Adica vei poza in oglinda”, i-a spus amuzat Catalin Botezatu concurentului.  

Cum a reactionat Joan la gluma lui Botezatu si cum s-au descurcat concurentii la ultima proba din concurs, aflati urmarind in aceasta seara, de la ora 23:00, finala show-ului “Supermodels by Catalin Botezatu”, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate