Misterioasa Suzan Sahika Handerson, mama lui Derin, din serialul "Meryem", stralucitoare pe podium in ciuda varstei! Iata cum arata fermecatoarea actrita Ipek Tenolcay, care a cucerit publicul cu rolurile sale de exceptie!

Ipek Tenolcay este una dintre actritele care fac parte din generatia de aur a Turciei, care s-a remarcat printr-un talent deosebit si o frumusete fermecatoare.

Ipek Tenolcay s-a nascut in 1970, in Istanbul intr-o familie de artisti si a imbratisat inca din copilarie actoria. Pentru ca mai tarziu, sa urmeze Facultatea de Teatru si Film in cadrul Universitatii din Istanbul, absolvita cu succes in 1992, si apoi sa devina una dintre cele mai apreciate actrite a generatiei sale.

Inca de la primele sale aparitii pe scenele marilor teatre, Ipek Tenolcay a reusit sa cucereasca rapid inimile spectatorilor, devenind din ce in ce mai cunoscuta.
A jucat in numeroase filme si seriale de succes de-a lungul timpului precum: "Cocuklar Duymasın", "Kurtlar Vadisi", "Sev Kardeşim", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Yaban Gulu", "Mavi Kelebekler", "Umutsuz Ev Kadınları", "Bana Baba Dedi", "Filinta".

Anul trecut a fost cooptata in serialul "Meryem", unde a acceptat fara sa stea pe ganduri sa joace alaturi de actori tineri si talentati. Ipek Tenocay a interpretat cu succes rolul misterioasei Suzan Sahika Handerson.

Desi se dedica trup si suflet actoriei, Ipek Tenolcay revine din cand in cand la prima sa mare pasiune, modelingul, cu care a cochetat in tinerete. In ciuda varstei de 48 de ani, Ipek are o silueta de invidiat si adora sa apara pe podium, cu aceeasi atitudine a unui fotomodel de succes.

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate