Berguzar Korel si Halit Ergenc (Azize si Cevdet din serialul "Patria mea esti tu") traiesc de aproape un deceniu o poveste de dragoste ca in "1001 de nopti"! Iata cat de tineri si fericiti erau cei doi soti in ziua cea mare a nuntii lor!

Berguzar Korel si Halit Ergenc formeaza unul dintre cele mai reusite si fericite cupluri atat in viata reala cat si pe platourile de filmare.

"O mie una de nopti" a fost serialul care i-a adus la un loc, s-au indragostit iremediabil si de atunci nu s-au mai despartit. Cei doi actori si-au unit destinele si au devenit parintii unui baietel adorabil.

In urma cu noua ani, Berguzar Korel si Halit Ergenc isi uneau destinele in fata a 350 de invitati, la hotel Les Ottomans, din Istanbul.
Primul dans a fost pe melodia "Sensiz Saadet Neymis" ("Ce a fost fericirea fara tine"). Dupa ceremonia cununiei civile, au fost trimise spre cer 500 de baloane albe si roz. Cei doi au declarat ca sunt foarte fericiti si pare ca nu s-a schimbat nimic pe parcursul celor noua ani de casnicie. Au fost frumosi, ca mire si mireasa, atat in serial, cat si la nunta lor reala. (sursa: haber3.com, viata cu aroma de cafea)

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate