Mister in Parlament: clantele din bronz ale usilor dispar peste noapte VIDEO

,

Nu le vine sa creada deputatilor ca le lipsesc clantele de la usi. Manerele de bronz frumos ornamentate sunt de negasit prin Parlament.

Deputatul Alin Popoviciu se uita si nu-i vine sa creada. La nici 5 metri distanta, alta usa somptuoasa, alt maner lipsa! Democrat liberalului ii vine o idee in timp ce se uita la usile ciuntite.

"O sa fac o interpelare sa vedem, cine stie, poate cineva are nevoie. Interesant e ca se fura doar jumate".

Lipsa clantelor parlamentare naste si glume intre colegi. Va intrebati de unde au disparut cele mai multe manere? Din baie! Cine ar trebui sa raspunda pentru manerele care au disparut ca prin farmec din Parlament? Evident, secretarul general al Camerei Deputatilor.

Oficialul ar trebui sa scoata bani buni din bugetul Camerei Deputatilor, daca vrea sa inlocuiasca toate manerele. O singura clanta de bronz costa 500 de lei.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Calendar Ortodox, 17 octombrie 2021. Ce sărbătoare este duminică?

Cătălin Drulă, apel către Klaus Iohannis: 'Poate înţelege că e mai importantă ţara decât un om oricât de Superman ar fi'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Calendar Creștin Ortodox, 16 octombrie 2021. Sărbătoare mare sâmbătă pentru credincioși

Sărbătoare importantă luni! Ce sfânt este pomenit pe 18 octombrie în calendarul creștin ortodox?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies