Mirela Rețegan a întâmpinat dificultăți în perioada adolescenței fiicei sale: „Aveam momente în care mă apuca plânsul”. Cum s-a descurcat fosta jurnalistă în noua ipostază

Author: Andreea Buinoschi

Maya a recunoscut că mamei sale i-a luat ceva timp pentru a se adapta cu perioada în care ea a fost adolescentă

Sursa: Facebook

Mirela Rețegan a traversat o perioadă extrem de dificilă, atunci când fiica ei a intrat în adolescență. Cele două nu s-au înțeles foarte bine de la început, dar, în timp, ambele au învățat să îmbrățișeze noile schimbări.

Perioada adolescenței este una extrem de dificilă și

părinții, oricât de bine s-ar fi pregătit înainte pentru acest moment, nu sunt gata în totalitate, iar acesta fost și cazul cunoscutei Mirela Rețegan.

Cum a gestionat Mirela Rețegan relația cu fiica ei, Maya

În cadrul emisiunii ”Teo Show”, Maya a recunoscut că mamei sale i-a luat ceva timp pentru a se adapta cu perioada în care ea a fost adolescentă, dar și că lecțiile de care nu

a ținut cont, deși i-au fost oferite, le-a înțeles atunci când s-a lovit singură de unele probleme.

„Nu s-a adaptat întotdeauna, dar s-a adaptat foarte repede când a început să se adapteze. Eu sunt de părere că este adevărat, doar că, din fericire, în ultima perioadă, am început să învăț și din eșecurile altora.

Mă ajută foarte mult de fiecare dată când povestesc cu mama despre lucrurile

prin care a trecut ea. Mă face să mă simt om atunci când știu că a greșit și ea.

Citește și: Cine este tânăra care susține că ar putea fi Madeleine McCann, fetița dispărută în anul 2007. Femeia a cerut un test ADN părinților: „Suferințe inutile”

Mama și-a cerut scuze. În prima perioadă, în adolescență, parcă nu prea își cerea scuze întotdeauna, doar că,

la un moment dat, i-am spus cât de important este pentru mine și, atunci, a început să facă un efort să spună, nu doar să arate că îi pare rău”, a spus Maya.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Empatia, cea mai mare calitate pe care Maya a luat-o de la mama ei

Părinții reprezintă cel mai bun exemplu pentru copiii lor, iar Maya a preluat cele mai bune lucruri de la mama sa. De-a lungul timpului, aceasta a ales ceea ce a fost cel mai util pentru propria persoană.

„Cred că empatia. Mama m-a crescut cu foarte multă empatie și a pus ea în mine, în timp ce mă creștea, multă empatie și a pus bunătate”, a mai povestit Maya.

Nici pentru Mirela Rețegan nu a fost ușoară această perioadă, dar a reușit să găsească, aproape de fiecare dată, un numitor comun, care să îi permită să păstreze puternică legătura dintre ea și fiica ei.

„Este perioada de exorcizare a părinților. Ei nu înțeapă, sunt foarte fermi. Noi nu suntem obișnuiți să ne țină cineva piept, noi suntem obișnuiți ca oamenii, în general, să se muleze după noi. Ei îți spun exact ce vor, ce nu vor, ce simt.

Mirela Rețegan a întâmpinat dificultăți în perioada adolescenței fiicei sale: „Aveam momente în care mă apuca plânsul”. Cum s-a descurcat fosta jurnalistă în noua ipostază

Citește și: O minoră din Alba a furat mașina părinților și a provocat un grav accident rutier. Fata se află în comă, la spital

A fost foarte greu pentru mine să învăț să gestionez. Aveam momente în care mă apuca plânsul, dar asta se întâmplă în cele mai multe familii, doar că oamenii nu vorbesc onest pentru asta. Părinții se trezesc, pur și simplu, încorsetați în lucrurile pe care le-au învățat din familiile lor și care nu mai funcționează”, a povestit și Mirela.

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”