Cum arată Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu. Este de o frumusețe orbitoare

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 feb 2023, 09:36

Virgil Neamțu este mândrul tată a unei domnișoare de 17 ani, Jasmina

Sursa: Facebook Virgil Iantu

Virgil Neamțu este mândrul tată a unei domnișoare de 17 ani, Jasmina, iar aceasta este de o frumusețe orbitoare, iată cu ce se mândrește prezentatorul TV.

Cunoscutul prezentator TV are o fată de 17 ani cu logodnica sa, Roxana, iar fata lor îi face mândri pe cei doi. Iată cum arată Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu.

Citește și: Virgil Ianțu a împlinit 52 de ani. Ce surpriză i-a făcut logodnica sa

Cum arată Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu

Virgil Ianțu este un cunoscut prezentator TV, însă acesta nu a avut noroc doar în cariera sa, dar și în dragoste. Acesta are o poveste de dragoste de peste două decenii cu Roxana, cea care i-a dat viață Jasminei. Virgil Ianțu a cerut-o în căsătorie pe Roxana în ziua în care Jasmina s-a născut, cu ajutorul unui săculeț în care se ascundea un inel și un bilețel, însă cei doi nu s-au căsătorit încă.

Relația longevivă a lui Virgil Ianțu l-a făcut fericitul tată a unei fete absolut superbe, Jasmine, în vârstă de 17 ani. Aceasta i-a călcat pe urme tatălui său, fiind astfel pasionată de muzică, carieră pe care a urmat-o și Virgil Ianțu în tinerețe.

Jasmina este de o frumusețe orbitoare și îi place să arate acest lucru pe rețelele de socializare. Aceasta are o privire răpitoare, un păr blond, destul de lung, ce îi conturează chipul gingaș, trăsături pe care le împarte cu mama sa, Roxana.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Câți copii are Virgil Ianțu. De ce nu s-a căsătorit niciodată cu femeia care l-a făcut tată

Ce facultate vrea să urmeze Jasmina

 

Momentan Jasmina nu s-a decis la facultatea pe care o va urma sau la cariera pe care o va face în anii următori.

Adolescenta se bucură acum de câteva activități ce îi ocupă timpul liber, mai exact moda, muzica și dansul. Jasmina încă nu știe dacă una dintre aceste trei pasiuni se vor transforma într-o carieră pentru fată.

Jasmine consideră totuși că și lumea artelor și a televiziunii este una interesantă, însă destul de dificilă pentru ea. „E apropiată și de mama ei, și de mine, în aceeași măsură, și suntem norocoși din punctul acesta de vedere, vorbim despre absolut orice.

Nu există subiect tabu. Asta înseamnă o comunicare mai bună, pentru că așa am început relația cu ea”, a declarat prezentatorul TV.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Virgil Ianțu. „Roxana mă face să mă simt cel mai norocos om din lume”

Surse: Facebook Virgil Iantu, wowbiz.ro, unica.ro

 

Taguri:

În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.