Mireasa s-a îmbrăcat în latex! Incredibil ce ținută a purtat Mona la cununia civilă cu Jitaru!

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 sep 2022, 12:45

Mona s-a măritat

Sursa: Instagram Jitaru

Mona s-a căsătorit civil cu Cristian Jitaru, după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie la Paris în urmă cu câteva luni. Iată pentru ce ținută a optat fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Mona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, s-a căsătorit civil, cu iubitul ei, Cristian Jitaru, după ce bărbatul a cerut-o de soție la Paris. Cei doi nu au fost feriți de probleme în cea mai importantă zi din viața lor, peripețiile s-au ținut lanț. Aflați în fața ofițerului de stare civilă, aceștia au constatat că nașii nu au buletinele la ei, moment în care au fost nevoiți să-și aleagă alți martori.

De asemenea, mirele a întârziat și el la starea civilă, însă s-a revanșat față de viitoarea soție cu un buchet de 101 trandafiri.

Citeste si: Mona a luat atitudine! Ce i-a scris lui Jitaru înainte de marea împăcare și de ce toată lumea l-a avertizat pe fostul concurent Puterea Dragostei să nu se împace cu ea

Mona a optat pentru o ținută sexy

Relația Monei cu Jitaru nu a fost mereu roz, aceștia s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, însă, în final, au realizat că nu pot trăi unul fără celălalt.

Aflați într-o scurtă vacanță la Disneyland Paris, Jitaru s-a decis să o ceară în căsătorie pe femeia vieții lui. Mona nici nu a stat pe gânduri și a acceptat.

După ce au rămas fără nași în fața ofițerului de stare civilă, cei doi le-au pus ca martore pe Andrada și pe Bianca, prietenele miresei.

"Jitaru: Sincer să fiu nu mă miră nimic. Nașii mei știu că sunt super ok și de gașcă și nebuni să zic așa, deci trebuie să mă aștept la chestia asta. Mona: Nici ea nici el, din păcate, nu au avut buletinele, așa că, să nu fiu cu supărare că alegem un alt cuplu și nici nu am găsit unul întreg, cu două buletine, nașii de cununie vor fi Bianca și Andrada.

Uite că atunci când te aștepți mai puțin, se întâmplă câte o chestie.", au declarat cei doi, potrivit wowbiz.ro.

Despărțire surpriză la Puterea Dragostei! Andrada și Cazi și-au spus adio!  Au plecat împreună din emisiune, iar la scurt timp s-au despărțit

Mona a optat pentru o ținută simplă, o cămașă nude, o fustă neagră din latex, iar pe cap a purtat o pălărie. Tânăra a strălucit în cea mai importantă zi din viața ei.

Citeste si: Exclusiv! Imagini în premieră de la cununia civilă a Monei cu Jitaru. Cum a reacționat fiul fostei concurente de la Puterea Dragostei când a aflat de eveniment

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies