Mircea Basescu afla AZI daca va fi eliberat din inchisoare. Decizia va fi una definitiva!

Fratele presedintelui va afla astazi daca va fi eliberat sau nu din inchisoare. La aceasta ora, judecatorii decid daca mentin masura de arest preventiv impusa de instanta. Decizia va fi una definitiva.

Mircea Basescu a fost adus in jurul orei 9 la Curtea de Apel Bucuresti. Tot aici a ajuns si Marian Capatana, intermediarul banilor pe care familia lui Bercea Mondial i-ar fi dat lui Mircea Basescu pentru ca acesta sa intervina pentru ca interlopul sa scape de inchisoare. Si Capatana a contestat masura de arest preventiv.

Cei doi au fost arestati in urma cu o saptamana, dupa ce familia lui Sandu Anghel a facut publice inregistrari facute cu o camera ascunsa de fiul acestuia, care ar proba traficul de influenta de care este acuzat fratele sefului statului. Judecatorul care a decis arestarea a precizat ca inregistrarile sunt legale. Acestea fusesera contestate de fratele presedintelui si de Marian Capatana.

Ieri, cei doi au fost dusi la audieri la DNA. In fata procurorilor au mai ajuns Bercea Mondial, fiul acestuia, Florin Anghel, si fiica interlopului, Izaura Anghel. La DNA a venit si avocatul familiei Anghel, Pavel Abraham, care a spus ca a adus cravata pe care Florin Anghel si-ar fi montat camera ascunsa cu care l-a înregistrat pe Mircea Basescu.

In dosarul in care sunt cercetati Mircea Basescu si Marian Capatana mai sunt implicati si membrii familiei Anghel. Marius Constantin, ginerele familiei Anghel, fiica interlopului, Izaura, fratele ei minor, Grinica Ion, si fratele cel mare, Florin, dar si mama lor, Fanica, sunt acuzati de santaj.

Instanta a ramas in pronuntare. Mircea Basescu va afla care este decizia judecatorilor, astazi, la ora 17.00.

##VIDEO115834##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate