Miraculoasa dieta cu iaurt! Te ajuta sa slabesti trei kilograme in cinci zile!

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:48

Iaurtul este bogat in calciu, proteine, saruri minerale precum fosfor, potasiu, zinc, iod si magneziu, vitaminele A si B, niacina, acid pantoneic si acid folic.

In plus, are capacitatea de a taia din caloriile pe care le aduc mancarurile grase pe care le consumati. Programul utilizeaza iaurtul ca aliment natural principal de-a lungul unei zile, alaturi de alte produse sanatoase pentru organism, cum ar fi fructele, legumele sau pestele.

Urmand cu strictete aceasta dieta, de doua ori pe luna, veti observa nu numai ca ati scazut cu cel putin un numar la haine, dar veti sesiza si o scadere a nivelului colesterolului.

In plus, veti scapa de balonare, de constipatie sau de diaree, iar corpul se va detoxifica prin usurarea digestiei.

Reguli: in fiecare zi la micul dejun trebuie sa consumati un pahar cu apa minerala, la temperatura camerei, o cafea sau un ceai fara zahar, un iaurt (200 de grame) si o para. La gustarea de dimineata veti consuma un ceai, iar la cea de dupa-amiaza un fruct la alegere.


Ziua 1 pranz: o salata mare de rosii cu doua lingurite cu ulei de masline si un iaurt grecesc (200 de grame).

Cina: doua oua fierte cu un bol de spanac fiert

Ziua 2 pranz: 50 de grame de orez integral fiert, o conserva de ton in suc propriu, o rosie, o jumatate de castravete cu o lingurita cu ulei de masline si 100 de grame de iaurt.


Cina: salata de fructe cu doua linguri cu sirop de artar, o lingura cu seminte de in si un iaurt (200 de grame).

Ziua 3 pranz: cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii