MIRACOL pe gardul de beton! Sute de oameni se inchina la un zid dupa ce au vazut minunea

Sute de oameni se aduna in fiecare seara si se roaga la un gard de beton. Da, ati auzit bine.

Credinciosii sunt convinsi ca acolo li se arata Iisus. Minunea poate fi vazuta de cum se lasa seara, iar locul s-a transformat într-un adevarat altar.

Acest gard de beton a devenit un fel de zid al plangerii. De doua saptamani, sute de oameni se roaga si se inchina la el, mai ceva ca la icoanele din biserica. Vorbesc de o minune cu totii si spun ca vad clar aici chipul lui Iisus, exact asa cum apare el in picturile bisericesti.

Culmea e ca pana zilele trecute nici macar proprietara habar nu avea de miracolul de pe gardul sau. Biata batrana spune ca s-a si speriat cand s-a trezit cu multimea de credinciosi inchinandu-se la placa de beton! Acum nici ea nu stie ce sa mai creada!

Se pare ca misteriosul chip ar fi aparut dupa ce gardul a fost refacut, in urma unui accident. Sa fie oare zidarul atat de talentat incat sa fi conturat in beton aratarea sau e chiar o aparitie divina?

Daca unii sunt convinsi ca au in fata un semn divin, altii se inchina cand ii vad pe primii sarutand gardul mai ceva ca pe sfintele moaste! Nici un preot nu a venit pana acum sa vada ceea ce vad enoriasii. Minune sau nu, pana la urma nu e chiar rau ca oamenii sa se roage la Dumnezeu de trei ori pe zi, chiar daca au in fata un gard de beton si nu o icoana!
##VIDEO114818##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate