Mioara Roman, în stare gravă: "Este internată în spital. Testul COVID a ieşit..."

,
Mioara Roman
Mioara Roman, în spital!

Problemele se ţin lanţ în familia Oanei Roman, după ce a anunţat că divorţează de Marius Elisei, vedeta are din nou probleme. Mama sa este internată în spital.


In articol:

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a agravat în ultima perioadă, fiicele sale au dus-o la spital de urgenţă. Catinca a fost cea care a dezvăluit informaţiile despre starea de sănătate a mamei sale.

Mioara Roman are COVID?

Mioara Roman s-a simţit rău în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată și urmează să fie externată, vineri, 15 ianuarie. 

"Mama s-a simțit rău zilele trecute, starea ei s-a agravat. Testul Covid a ieșit negativ, mâine o internăm pentru trei zile. Vineri merg să o iau de la spital” ,a declarat Catinca Roman.

Ce probleme de sănătate are Mioara Roman

Mioara Roman are boala Parkinson. Oana Roman pentru a putea fi alături de mama ei, şi să o poată supraveghea îndeaproape a luat decizia să o mute la ea.

" Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști.

Și e foarte greu.

Boala a schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește. Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță toată viața ei, știi bine câte a dus.

Femeia e un tezaur de educație, de înțelepciune, de tot.

Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu știi.. stagnează, evoluează? Ea mereu îmi spune „Nu mai vreau să fiu o povară” și oricât încerc să îi spun că nu e așa este prea deșteaptă.

Citeste si: Oana Roman și fetița ei, vizitate de Andreea Mantea și David! Vedeta, în lacrimi după despărțirea de Marius Elisei!

Are un Parkinson foarte agresiv care nu o mai lasă să folosească o mână deloc și ea vrea să facă.

Și ea încă este destul de independentă, insistă să se îmbrace, să îți pună de mâncare. Și pentru ea e foarte greu. Dar pentru mine e foarte greu pentru că nu te pregătește nimeni să vezi situația asta, că un om care a fost o forță a naturii să își piardă…

Nici doctorii nu pot să facă prea multe. Ea are parte de cea mai bună îngrijire medicală. Ea primește ajutor medical, dar sunt anumite lucruri pe care medicii nu le pot face. Nu e ceva care se operează sau trece, sunt niște boli degenerative care nu pot fi controlate sută la sută. Asta e greu, foarte greu”,  a spus Oana Roman la kanald.

Citeste si: Oana Roman spune adevărul pe față. Care este, de fapt, relația ei cu Pepe

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ministrul Muncii a dezvăluit care este cea mai mare pensie din România. Suma este exorbitantă! Cine este beneficiarul

Cutremurele se intensifică în România: INCDFP a sesizat astăzi un nou seism

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Cătălin Moroșanu ar fi putut lucra pentru Gigi Becali! De ce l-a refuzat pe milionar

Iancu Sterp, criticat dur de catre fani dupa ce Culita a plecat la Survivor Romania 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies