Ministrul Sănătăţii, despre Cristina Ţopescu: Nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere

Ministrul Sănătăţii Victor Costache afirmă despre jurnalista Cristina Ţopescu ca nu-i vine să creadă că s-a stins, singură şi în tăcere.


In articol:

Ministrul Sănătăţii Victor Costache afirmă despre jurnalista Cristina Ţopescu, care era membru în echipa de comunicare a MS şi care a fost găsită decedată în propria locuinţă, că aceasta era un profesionist desăvârşit şi că nu-i vine să creadă că s-a stins, singură şi în tăcere.

"Suntem consternaţi de această veste, care a căzut ca un trăsnet pentru noi. Atât eu, cât şi echipa din MS regretăm profund dispariţia acestui om minunat, o stea care a inspirat atâtea generaţii de telespectatori. A fost un privilegiu pentru mine să lucrez cu Cristina Ţopescu, care s-a alăturat echipei noastre de comunicare de curând, şi până în ultima clipă a demonstrat că este un profesionist desăvârşit. Acum, când mă uit în urmă nu-mi vine să cred că s-a stins, singură şi în tăcere. Să-i spunem cu toţii o rugăciune în gând şi Dumnezeu să o odihnească în pace!", a spus Victor Costache, ministrul Sănătăţii.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Citeste si: "Eu am sunat la 112. Cristina Topescu imi este prietena si vecina". Mesajul public aparut pe retelele de socializare

Citeste si: Cristina Topescu era terorizata. "A murit singura. Jur ca am sa dau toate aceste conversatii"

Citeste si: BREAKING NEWS! Cristina Ţopescu a murit, la vârsta de 59 de ani

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies