Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunț important: "Începem primele plăți pentru..."

Author: B.H.

După izbucnirea crizei coronavirusului în România, multe firme și-au trimis angajații în șomaj tehnic. Acum, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a făcut un anunț important cu privire la acordarea șomajului tehnic.

Ministerul Muncii vine cu vești bune pentru românii care se află în șomaj tehnic. Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anunțat într-o postare pe contul de facebook că încep primele plăți, astfel că sumele de bani urmează să fie virate în conturile persoanelor aflate în această situație.

Citeste si: Poluare in Bucuresti: incendiu puternic la marginea Capitalei

Într-o declarație făcută anterior, Violeta Alexandru estima că românii vor încasa banii pentru șomajul tehnic până la jumătatea lunii aprilie.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunț important: "Începem primele plăți pentru..."

De la 1 aprilie a început depunerea cererilor pentru acordarea șomajului tehnic. Cei care au depus deja toate actele necesare vor putea intra în posesia sumelor de bani cât mai repede posibil, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, făcând precizarea că deja au început primele plăți pentru șomajul tehnic.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Testul brichetei: cum iti dai seama daca masca pe care o ai te protejeaza sau nu

"Începem primele plăți pentru “șomajul tehnic”. Între ziua în care am scris prima frază în Ordonanța de urgență pentru această măsură de sprijin până la prima plată pentru un om activ din România, un om care trece, acum, printr-o perioadă grea având nevoie de suport, au fost zile în care mi-am forțat limitele.

Alături de echipa mea care și-a pus viața personală în așteptare. Nici scrisul reglementării, pentru o situație cu totul nouă, nu este ușor, dar nu se compară cu pregătirea punerii ei în aplicare.

Când intră pensiile pe card în ianuarie 2023: Ce majorări se aplică începând din această lună?

Pentru mine prima plată înseamnă o familie puțin mai liniștită. Pentru acest lucru, merită. Acesta este, vă spun cu toată sinceritatea, sensul pe care eu îl dau funcției publice pe care o ocup.

Lucrăm, în paralel, la noi măsuri. Pentru România care muncește să readucă lucrurile la normalitate. Dacă voi puteți, pot și eu; merg cu voi mai departe. Cu toată forța.", a scris ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pe facebook.

Citeste si: O zi care va intra în istoria modernă! Ce se întâmplă în orașul chinezesc Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies