"Milionarul de pe YouTube" si-a cumparat o masina noua! Altii si-au luat Ferrari sau Lamborghini, dar ce si-a luat el e de-a dreptul incredibil.

S-a urcat in masina si a inceput sa agate femeile pe strada, cu muzica data tare!!

PewDiePie este cel mai urmarit comediant de pe YouTube, cu 44 de milioane de abonati. Castiga milioane de euro in fiecare an din videoclipurile pe care le incarca pe YouTube. In varsta de 26 de ani, a anuntat ca a castigat, doar in 2014, peste 7 milioane de dolari.

Felix Arvid Ulf Kjellberg, pe numele sau adevarat, s-a hotarat sa isi cheltuie o parte din bani pe o masina noua si sa se laude cu ea pe YouTube. Crezi ca si-a luat cea mai tare masina de pe planeta? Nici gand.

"Am vazut multe voguri  despre "noua mea masina" si mi s-au parut distractive. E interesant cum tinerii de pe YouTube isi permit sa cumpere un Lamborghini, sa cumpere un Ferarii si simt ca e randul meu sa fac asta", a spus Pew.

In loc sa isi ia o masina de lux, tanarul a "aruncat" cu banii pe un Nissan Micra iar videoclipul in care isi prezinta masina, parodiindu-i pe cei care se lauda cu bolizii de lux, trebuie vazut:

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate