Mii de oameni il plang pe tribun! S-a stat si ore in sir la coada, dar nimeni nu a renuntat sa-si ia ramas bun de la poetul, politicianul si omul Corneliu Vadim Tudor

Cei care au fost la priveghi au trait un moment ciudat si inspaimantator.

O clipa pe cat de inspaimantatoare pe atat de ciudata a starnit murmurul indoliatilor la priveghiul lui Corneliu Vadim Tudor. In timp ce sotia sa il plangea la capatai, o miscare a voalului care ii acoperea trupul neinsufletit i-a facut pe toti sa tresara. Materialul transparent pare ca s-a miscat in dreptul mainii lui Corneliu Vadim Tudor. Privite cu atentie, imaginile de mai jos au o explicatie. Fie curentul ar fi putut deplasa voalul usor, fie mana sotiei a asezat materialul.

Cu miile au venit oamenii sa-si ia ramas bun, sa aprinda o lumanare si sa puna o floare la capataiul tribunulului. Admiratorii poetului s-au asezat la o coada, parca, interminabila. Tocmai din acest motiv, familia a decis ca trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor sa ramana in biserica Sfantul Gheorghe Nou si sa nu ma fie mutat la capela, asa cum se stabilize initial.

Fata cea mare, Lidia, isi aminteste cu sufletul zdrobit de durere, ultimele clipe din viata tatalui sau. Alaturi de familie, au fost si multi apropiati ai politicianului.

Nu doar la biserica Sfantul Gheorghe Nou, Vadim Tudor a fost plans de cei care l-au apreciat si l-au iubit, ci si la mormantul unde urmeaza sa-si doarma somnul de veci, in cimitirul Ghencea Militar, din Bucuresti. ##VIDEO144061##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate