Mii de oameni au căzut pradă escrocheriilor. Au fost vaccinați cu substanțe necunoscute, în centre de vaccinare false

,
Primele centre de vaccinare false
Mii de oameni vaccinati cu substante necunoscute

Situație devastatoare, mii de oameni au fost vaccinați cu substanțe necunoscute, în centre de imunizare false. Dezvăluirea a fost făcut de un oficial al statului care a căzut pradă acestei tâlhări.


In articol:

Mii de oameni au căzut pradă tâlharilor, după ce au fost vaccinați cu substanțe necunoscute, în centre de imunizare false. Chiar și un oficial al statului a căzut pradă escrocilor.

Mii de oameni vaccinați cu substanțe necunoscute

Centre false de vaccinare au apărut în mai multe zone din India, mai precis, în Mumbai, Tahane și Calcutta.

Un grup de persoane au încercat să profite pe cât de mult posibil de situația dramatică din India, în care milioane de oameni au murit din cauza pandemiei. Aceștea au început să vândă medicamente false și stingătoare de incediu despre care spuneau că sunt butelii de oxigen, după cum se relatează într-un interviu realizat de publicația The Straits Time.

Primele centre de vaccinare false
Oamenii au fost vaccinati cu substante necunoscute

Primele centre de vaccinare false au fost organizate în Mumbai, în 30 mai, iar următoarea a fost organizată în Calcutta, pe 22 iunie. Poliția a făcut mai multe arestări în ambele metropole și au deschis dosare penale sub acuzația de ucidere din culpă.

Citeste si: Lovitură puternică pentru tineri! Valul 4 al pandemiei afectează în mare parte populația tânără. Situația este dramatică la nivel național

Pe măsură ce investigațiile continuă, se urmărește descoperirea conținutului sustanței contrafăcute folosite pentru vaccinarea a mii de indieni. Poliția din Mumbai este de părere că oamenii au fost vaccinați cu apă distilată sau soluție salină, cu care au fost reumplute flacoanele de vaccin uzate.

În același timp, în Calcutta, autoritățile sunt îngrijoare în cazul substanței utilizate și se gândesc să nu fie amikacinei, un antibiotic utiziat pentru tratarea tractului urinar.

Primele centre de vaccinare false
Au aparut centre de vaccinare false

Parlamentara Mimi Chakraborty, care a fost vaccinată în unul dintre aceste centre de imunizare false, s-a îmbolnavit la scurt timp, deși nu se știe dacă boala de care suferă a fost provocată de substanța cu care a fost vaccinată.

Tulpina indiană care s-a răspândit în întreaga lume face ravagii, aceasta fiind mult mai contagioasă și se răspândește mult mai repede. Marea Britanie este una dintre cele mai afectate țări, de asemenea, și Spania, care se află într-o situație dramatică.

Citeste si: Vestea momentului! Este sau nu necesară a treia doză de vaccin? Specialiștii au dat verdictul

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Vestea momentului! Este sau nu necesară a treia doză de vaccin? Specialiștii au dat verdictul

VIDEO Gigi Becali recunoaște relația pe care o negase: 'Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri' - Un fost fotbalist al Stelei l-a dat de gol

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Lovitură puternică pentru tineri! Valul 4 al pandemiei afectează în mare parte populația tânără. Situația este dramatică la nivel național

TOTUL despre varianta Epsilon a coronavirusului. Noua variantă de coronavirus, mai rezistenă la vaccinuri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies