Mihai Traistariu, replica dura pentru Puya dupa ce acesta i-a transmis ca-i plac femeile: A vrut un pic de atentie, sa-si faca reclama!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 10:05

Mihai Traistariu a vrut cu orice pret sa reprezinte România la Kiev, unde se va desfasura finala Eurovision, iar înainte de Selectia Nationala a încercat sa se promoveze intens, însa Puya s-a amuzat teribil pe seama lui.

Astfel, dupa ce Puya i-a transmis ca-i plac femeile si a publicat un mesaj dur pe Facebook, Mihai Traistariu i-a dat replica la WOWbiz.
 
”Eu am trimis mail-ul respectiv catre toata agenda mea. Am trimis multe mailuri catre presa, vedete. El a profitat de ocazie pentru ca a vrut atentie. A postat un mesaj pe Facebook, iar toata presa a preluat mesajul. A câstigat ce a vrut.

Nu vreau sa-i reprosez nimic.”, a spus Mihai Traistariu.

În ceea ce priveste dragostea, acesta recunoaste ca nu este într-o relatie, însa nu duce lipsa de atentie:”Cu dragostea stau bine, dar nu am o relatie stabila. Mi-e mila de fata aia, pentru ca  stau tot timpul pe drum. Ele ajungeau sa sufere si na...nu e OK. Îmi doresc si eu copii, dar nu acum. Trebuie sa gasesc o femeie buna.
Nu am avut curaj sa ma implic într-o relatie stabila, de ceva timp sunt singur, dar primesc tot felul de mesaje.De mine se atrag fetele îndraznete, ca eu sunt timid. Îmi trebuie o fata vorbareata, alintata, sa fie pe propriile picioare, sa fie alaturi de mine, sa nu fie plângacioasa, sa stie ca sunt foarte cuminte. Acum nu sunt cuminte, nu am o relatie. Daca merg la Timisoara si se iveste ceva nu refuz, bineînteles cu protectia necesara.
O sotie si opt copii.”, a mai precizat Mihai Traistariu.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


Cookies