Mihai Traistariu a ajuns la sapa de lemn? Vezi de ce si-a vandut cele mai dragi bunuri

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:21

Prezent pe "Plaja lui Teo", Mihai Traistariu a tinut sa lamureasca zvonurile potrivit carora ar fi ajuns la sapa de lemn.

Artistul a spus de ce a decis sa isi vanda cele doua masini pe care le avea. "Mi-am vandut doua masini pentru ca am cumparat o alta masina, care trebuie sa vina in 10 zile. Daca vine cea noua, celalalte doua ramaneau in plus".

Mihai Traistariu a vorbit si despre schimbarea de look pe care si-a facut-o.

"Merge bine si cu implantul. Deja pot sa ma joc cu parul, inseamna ca rezultatul este unul bun.

Eu am parul cret, nativ, si noi, cretii, ni-l intindem de-o viata. Si am aflat de la un salon ca exista intindere cu keratina. Nu e permanent, dureaza vreo 3 luni".

Mihai a mai spus ca problemele pe care le are cu fratele lui inca nu s-au terminat.

"Fratele meu este un tip foarte credincios si de aici vine felul lui, un pic antisocial si anticomunicare.
S-a izolat mult, s-a inchis in casa, considera ca lumea nu este pentru el. Eu il inteleg, dar faptul ca nu mai raspunde nici la telefon, nici cu noi nu mai vrea sa comunice... Cand ma duc la el la Piatra Neamt imi spune ca ma duc cu energii negative si, daca se poate, sa nu ne vedem, ca sa nu i le transmit. Sunt fratele lui, rau nu i-as face, mai ales ca ii platesc intretinerea de ani de zile, si gazul, si lumina, si cablul.
Am vrut totusi sa-i tragem o palma. I s-a oprit gazul de doua luni si am stabilit cu sora mea sa-l lasam putin pana in septembrie, octombrie, cand o sa-i taie si lumina si tot. Sa vad si eu cum traieste, daca ma suna. El atat imi da, un SMS, in care imi zice sa platesc gazul".
##VIDEO116206##

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 


Nona și Patrick, primul sărut în camera roșie! „Eu sunt fericită! Casa iubirii, mulțumesc pentru un sărut frumos!” Iată cum a reacționat Ionuț!

Nona a decis să renunțe la Ionuț și l-a chemat pe Patrick în camera roșie! Cei doi s-au sărutat cu patos, spre marea uluire a lui Ionuț! Nona i-a mărturisit de ce i-a trezit suspiciuni! „Mi se părea că te joci!”

Cookies