Mihai Onicas, prima reactie dupa eliminarea lui Cezar Juratoni din competitia "Survivor Romania"! "El trebuia sa iasa cu trofeul deasupra capului nu cu o torta in mana..."

Mihai Onicas a fost unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania"


In articol:

Mihai Onicaș este un sportiv disciplinat, antrenat și carismatic. A jucat la Steaua București și Universitatea Cluj. A făcut parte din toate loturile naționale la categoria Juniori. Mentorul lui este Gheorghe Hagi, cel care l-a și învățat jocul cu balonul rotund.

"Survivor România este o oportunitate unică de a-mi testa limitele. Totul este public, la vedere și vreau ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt. Îmi doresc să devin parte dintr-o echipă așa cum eram când practicam sportul de performanță. Vreau să văd dacă pot rezista în condiții dificile. Nu îmi este teamă. Mă adaptez ușor atât la condiții grele, cât și la oameni noi. Știu să mă fac plăcut, să ajut. Vreau să îmi demonstrez nivelul de rezistență, mai ales psihică", spunea Mihai Onicaș inainte de a intra in competitie.

Cezar Juratoni, unul dintre cei mai puternici concurenti de la "Survivor Romania"

Multiplu campion national la Juniori, Tineret si Seniori, Cezar Juratoni este in prezent boxer profesionist. In aceasta calitate, a sustinut 12 meciuri, cu 11 victorii, dintre care opt prin knockout.  Sportivul crede ca rezistenta fizica si inteligenta ii vor fi aliati in aceasta competitie extrem de dura. 

"Sunt sigur ca voi face fata acestui concurs. Punctele mele forte sunt rezistenta, viteza, inteligenta. Reusesc sa ma adaptez foarte repede in orice situatie. Cea mai mare provocare pentru mine va fi lipsa familiei, dar voi face fata cu brio oricarei incercari!", declara Cezar Juratoni inainte de inceperea competitiei.

Cezar a fost la un pas de calificarea în Marea Finala, insa sansa nu a fost de partea sa si astfel acesta a fost ultimul concurent care a parasit competitia. Cezar a părăsit concursul la fel cum a intrat, cu capul sus și cu zâmbetul pe buze, mandru de performanta realizata in cele mai dure conditii.

Citeste si: Andrei si Karina, moment romantic! Tanarul i-a cantat iubitei sale cateva versuri superbe!

Citeste si: Nu pierdeti ''Fan Arena'', imediat dupa finala ''Survivor Romania''! Urmariti primele reactii ale concurentilor si declaratia marelui castigator, SAMBATA, imediat dupa Marea Finala ''Survivor Romania'', pe Kanal D

La scurt timp dupa eliminarea lui Cezar, din competitie, Mihai Onicas a tinut sa mentioneze cateva cuvinte de suflet pentru bunul lui prieten. Iata ce a scris Faimosul pe contul lui de socializare:

"El trebuia sa iasa cu trofeul deasupra capului nu cu o torta in mana... Ceea ce ai aratat tu ca OM in Survivor reprezinta mult mai mult decat marele premiu Cezar Juratoni!"

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate