Dan Cruceru, anunț important. Cum se va desfășura bătălia pentru locul în marea finală? Lola și Emanuel vor avea un rol foarte important

Bătălia pentru a ocupa cele două locuri rămase libere pentru marea finală "Survivor România" este pe cale să înceapă. Cum se vor desfășura probele?


In articol:

Emy, Iancu, Cezar și Elena au așteptat cu sufletul la gură anunțul făcut de Dan Cruceru. În marea finală se vor lupta 4 concurenți, iar cum două locuri sunt deja ocupate de Lola și Emanuel, mai rămân doar două locuri libere.

Citeste si: Gabriel, mesaj dur despre fosta lui iubita, Daiana: ''O respect ca femeie, imi pare bine ca...''

Dan Cruceru, anunț important. Cum se va desfășura bătălia pentru locul în marea finală? Lola și Emanuel vor avea un rol foarte important

În această etapă, concurenților le vor fi testate precizia, memoria și simțurile, astfel că probele nu vor fi deloc ușoare.

Vor fi două jocuri, iar toate, începând de acum vor fi mixte. În cazul în care un concurent va câștiga ambele jocuri, acesta va avea imunitate și dreptul de a nominaliza în consiliu.

Citeste si: Reactia DURA dupa inchiderea scolilor! Elevii vor demiterea ministrului Anisie!

Dacă sunt doi concurenți câștigători, atunci va avea loc un al treilea joc pentru departajare.

Chiar dacă pentru Lola și Emanuel jocurile s-au încheiat, ei vor avea în continuare un rol foarte important. Cei doi finaliști au dreptul să voteze în consiliu. 

Citeste si: Tulburător! Elena Ionescu, drama trăită din cauza tenului! ”Am fost frustrată!” Ce spun specialiștii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate