Mihai Constantinescu si-a revenit! Informatii de la apropiatii familiei

Se pare ca Mihai Constantinescu si-a revenit, dupa patru luni de coma. Avem informatii de la apropiatii familiei


In articol:

Medicii de la Spitalului Floreasca au venit recent cu o serie de informații cu privire la starea lui Mihai Constantinescu, după ce recent presa scria că ar fi murit. Cu toate acestea, se pare că vedeta ar fi hrănită pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată.

Mihai Constantinescu si-a revenit! Informatii de la apropiatii familiei

A fost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre artist, semn că se încearcă totul pentru ca el să poată fi salvat.

Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.

Citeste si: ULTIMA ORA! Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, despre vestea ca Mihai Constantinescu a decedat

Citeste si: Unde va fi inmormantat Mihai Constantinescu! Artistul si-a ales singur locul de veci

Citeste si: Ultima ora: ce se intampla cu Mihai Constantinescu, dupa 4 luni de coma! Medicii sunt uluiti, nimeni nu se astepta

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate