Ultima ora: ce se intampla cu Mihai Constantinescu, dupa 4 luni de coma! Medicii sunt uluiti, nimeni nu se astepta

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a stat 4 luni in coma la spitalul Floreasca din Capitala. Dar, potrivit unor surse din anturajul lui, starea de sanatate s-a schimbat radical in ultimele zile.

Se pare ca artistul isi revine, iar medicii au decis sa inceapa sa il hraneasca. Astfel, Mihai Constantinescu primeste prin intermediul unui tub supe si legume pasate.

Starea lui de sanatate evolueaza spre bine insa organismul este in continuare slabit, motiv pentru care doctorii ii administreaza in continuare perfuzii.

"Mihai e inca foarte slabit. Doctorii au vazut o evolutie si au decis sa ii administreze mâncaruri usoare printr-un tub.

"I se administreaza supe si legume pasate prin respectivul tub, dar cu toate acestea medicii inca il tin pe perfuzii", au declarat surse apropiate lui Mihai Constantinescu.

Citeste si: Locul de veci al lui Mihai Constatinescu este pregatit!

Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu, internat dupa ce a facut stop cardiac

Mihai Constantinescu, in varsta de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitala pe 13 mai, in urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat in unitatea spitaliceasca de mai bine de trei saptamani.

„Ma simt foarte rau, ma simt ingrozitor! Pentru mine este o stare de disperare. Starea de sanatate a lui Mihai este acum stabila. Inima si-a reluat toate functiile. Ma intalnesc zilnic cu Simona. Pentru Mihai, eu, Simona si cativa prieteni suntem familia lui. Acum toti suntem concentrati pe rugaciuni'', a declarat fosta sotie a lui Mihai Constantinescu in urma cu ceva timp. 

In varsta de 73 de ani, Mihai Constantinescu a facut un stop cardiac, iar cea care l-a gasit inconstient in propria casa este partenera lui de viata.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate