Mihaela Rădulescu arată impecabil la 52 de ani. Ce operații estetice are vedeta

,
Mihaela Rădulescu arată impecabil la 52 de ani. Ce operații estetice are vedeta

Ce operatii are Mihaela Radulescu?

[Sursa foto: Instagram]

De-a lungul anilor, Mihaela Rădulescu a trecut prin câteva schimbări în ceea ce privește fizicul ei. Vedeta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru câteva îmbunătățiri.


In articol:

Mihaela Rădulescu este o prezență extrem de apreciată în showbiz-ul românesc. Deși a ajuns la vârsta de 52 de ani, anii nu și-au pus amprenta asupra ei, ba chiar este într-o formă demnă de invidiat, asta datorită sportului, dar și a operațiilor estetice.

Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu? Vedeta arată impecabil la 52 de ani

Mihaela Rădulescu s-a bucurat de un real succes la debutul în televiziune, în anul 1994, la doar 25 de ani, iar de atunci drumul ei a fost presărat cu multe realizări pe plan profesional.

Vedeta a cheltuit, de-a lungul anilor, sume impresionante pentru a-și menține tenul impecabil, lipsit de orice imperfecțiune. De asemenea, Mihaela a acordat o mare atenție corpului, printr-un program zilnic la sala de sport  și o dietă bazată pe alimente sănătoase, aceasta a reușit să ajungă la silueta de invidiat de care se bucură astăzi, la 52 de ani.

Mihaela Rădulescu arată impecabil la 52 de ani. Ce operații estetice are vedeta

Mihaela isi asuma operatiile pe care le are

[Sursa foto: Instagram]

În timp, prezentatoarea TV a rămas neschimbată, și asta pentru că a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Mihaela Rădulescu a trecut prin câteva intervenții estetice, în special la nivelul nasului și a bustului.

În cadrul unui interviu, aceasta a povestit ce parte a corpului și-a modificat-o cu ajutorul bisturilui, dar și cum a făcut față criticilor venite pe această temă.

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere

”Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa.

Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Vedeta a mai declarat că este o persoană asumată și nu ascunde faptul că a apelat la operațiile estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic, ba chiar îi face plăcere să vorbească despre acest subiect.

”Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice.

E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara.

Mihaela Rădulescu arată impecabil la 52 de ani. Ce operații estetice are vedeta

Mihaela Radulescu a apelat la ajutorul esteticienilor

[Sursa foto: Instagram]

”Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef”, a mai spus vedeta de televiziune.

Citeste si: Mihaela Rădulescu a renunțat la toate proprietățile din România! Unde locuiește vedeta când vine în țară

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mihaela Rădulescu a renunțat la toate proprietățile din România! Unde locuiește vedeta când vine în țară

GAFE uriașe în cazul amendării Înaltpreasfinţitului Teodosie: Ierarhul tomitan se va carantina la palatul arhiepiscopal

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere

Dan Bittman: " Am suferit enorm..." Dragostea l-a ajutat foarte mult în carieră

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies