Mihaela Berteanu


In articol:

În vârstă de 24 de ani, Mihaela Berteanu va fi noua concurentă din echipa Războinicilor. Domeniul în care activează nu are nicio treabă cu sportul, ea lucrează în domeniul medical. S-a înscris în competiția Survivor România 2021, deoarece îi plac provocările și vrea să demonstreze că poate reuși tot ce și-a propus, chiar să și câștige marele premiu pus în joc.

CV Mihaela Berteanu. Cu ce se ocupa înainte de Survivor 2021?

Mihaela Berteanu lucrează în domeniul medical, este consilier la Medlife. Nu este sportivă de performață, dar consideră că este ambițioasă și are toată determinare de care are nevoie pentru a face față provocărilor de la Survivor România 2021.

Mihaela nu a avut întotdeauna o viață ușoară, dar a făcut față cu brio tuturor provocarilor. Parinții au divortat când ea și sora ei geamana aveau doar doi ani. Mama a plecat în Italia când erau doar niște copile,  împreună cu bunica, au crescut un frate mai mic din cea de-a doua casătorie a mamei. Prietenii o vad ca pe o persoana liniștită, dar care se enervează prea repede, numai dacă are motive întemeiate.

Date Biografice Mihaela Berteanu 

Vârsta: 24 de ani

Echipă: Războinicii

Mihaela Berteanu este originară din Brașov. Copilăria și-a petrecut-o în Brașov, unde locuiește și în prezent. A urmat cursurile Colegiului Mircea Cristea din Brasov, secția Protecția Mediulu. Deși a avut o copilărie grea, părăsită de ambi părinți, crescută doar de bunică, Mihaela este cu adevărat o luptătoare. Acum locuiește singură în apartamentul tatălui ei, care e plecat în Franța.

Cel mai greu moment din viața Mihaelei a fost în urmă cu patru ani, când mama ei a suferit un accident auto,  acesta fiind un subiect foarte sensibil pentru razboinică.

Citatul care o reprezintă este: ”Eu și când nu mai pot, tot mai pot încă puțin.”

S-a inscris la Survivor Romania 2021, pentru că este de părere că această competiției este o provocare adevarată și vrea să demonstreze că poate reuși. Este ambițioasă și nu duce lipsa de determinare, singurul lucru care i-ar putea împiedica evoluția în această competiție este o accidentarea.

Dacă va câștiga marele premiu Survivor România 2021, Mihaela are în plan să-și facă o casă sau să-și deschidă o afacere.

Cookies