Micutul Emir (fiul lui Faruk din "Mireasa din Istanbul"), copilul-fenomen din distributia serialului! Simpaticul Artun Kasapoglu are o relatie speciala cu "parintii" sai, Ozcan Deniz si Ozge Borak! Iata in ce ipostaze au fost surprinsi in spatele camerelo

La doar noua anisori, micul Artun Kasapoglu interpreteaza fara cusur rolul lui Emir, fiul lui Faruk si al lui Begum, in serialul "Mireasa din Istanbul"!

Pe numele lui complet, Haktan Artun Kasapoglu interpreteaza magistral, la varsta de doar noua ani, rolul simpaticului Emir, in serialul "Mireasa din Istanbul", in care a avut sansa vietii sale de a fi selectat sa joace alaturi de actori talentati si celebri, de la care a invatat multe lucruri importante pentru viitoare sa cariera in actorie.

Cel mai mic dintre actorii din "Mireasa din Istanbul", pustiul care interpreteaza rolul lui Emir, fiul lui Faruk, a s-a atasat  enorm de toti colegii sai din serial si nu putea lipsi de la marele eveniment al lansarii noului proiect regizat de Ozcan Deniz, cel care ii este tata in serialul "Mireasa din Istanbul.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate