Micutul Can din serialul "Gulperi", copilul-fenomen care a cucerit publicul cu talentul si inteligenta sa! Iata cum a fost sarbatorit Emir Özyakişir de colegii sai, chiar pe platourile de filmare!

,

Can din serialul "Gulperi" s-a integrat perfect in echipa de actori a productiei si a jucat impecabil rolul.

Can din serialul "Gulperi", Emir Özyakişir, s-a nascut in anul 2011, la Istanbul. Parintii sai i-au descoperit inca de la varsta de trei ani talentul si l-au dus, in anul 2014 la Agentia Culturala Zerin, din Istanbul, unde, la scurt timp, a inceput sa filmeze in reclame pentru promovarea unor brand-uri de haine pentru copii.

Telentul micutului Emir a fost rapid remarcat de marile case de productii din Turcia, dorindu-si sa il coopteze in serialele turcesti.
In anul 2018 parintii micutului Emir au acceptat ca fiul lor, in varsta de doar sapte ani, sa joace primul lui rol intr-un serial de televiziune, "Gulperi".

Citeste si: Bedriye din serialul "Gulperi", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult ii seamana tanara Aleyna Ozgecen celei care i-a dat viata si cum au fost surprinse!

Citeste si: Din 8 ianuarie, Kanal D intră în casele românilor cu producția “Mă numesc Züleyha”, o poveste despre dragoste, devotament, dar și gelozie, trădare și lupta acerbă pentru avere


Astfel, micutul Emir a fost cooptat cu mare admiratie de catre actori turci consacrati, alaturi de care a jucat magistral. Micutul Emir joaca rolul lui Can, fiul cel mic al eroinei Gulperi. Can a fost cel mai influentat de jocurile tradatoare puse la cale de bunicul lui Yakup si va fi cel care o va sprijini moral pe mama sa.

 

Citește și:

Artemis, tinta razbunarii lui Selen! Afla la ce gest extrem va recurge tanara impotriva rivalei sale, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic "Gulperi", de la ora 20:00,...

Bedriye din serialul "Gulperi", relatie speciala cu mama sa! Iata cat de mult ii seamana tanara Aleyna Ozgecen celei care i-a dat viata si cum au fost surprinse!

Din 8 ianuarie, Kanal D intră în casele românilor cu producția “Mă numesc Züleyha”, o poveste despre dragoste, devotament, dar și gelozie, trădare și lupta acerbă pentru avere

Zile de cosmar pentru Halit! In aceasta seara, 16 septembrie, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii'', pe Kanal D

Incep sa cada mastile si fiecare sa isi arate adevarata fata! Ce se intampla in ''Pretul fericirii'', ASTAZI, 15 septembrie, de la 20:00, pe Kanal D


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies