Metrorex a fost amendat cu 20 de mii de lei de ANPC dupa ce o femeie a reclamat ca spatiul dintre tren si peron este prea mare

Inspectorii au mers in control si au decis inchiderea temporara a statiei Piata Victoriei, pana la remediarea problemei.

ANPC a amendat Metrorex dupa ce o femeie a reclamat faptul ca sa ramit dupa ce piciorul i-a aluncat intre peron si tren. De partea cealalta, Metrorex neaga  incidentul si spune ca toti calatorii sunt in deplina siguranta.

Rprezentantii Metrorex mai anunta ca au analizat imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din Statiile de metrou Victoriei 1 si Victoriei 2 si nu au identificat niciun astfel de incident.

Compania Metrorex spune ca: „(...)distantele dintre tren si marginea peronului, aceasta variaza de la staiie la staiie in functie de razele de curbura ale acestora. (...) Metrorex are elaborate reguli de calatorie cu metroul afisate in toate trenurile si statiile de metrou.(…) trenurile de metrou circula in regim normal pe toate magistralele.” Peste 12.000 de calatori tranziteaza zilnic cele doua statii de metrou din Piata Victoriei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate