Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară în sud și ploi în partea de vest a țării: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 26 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 25 iun 2024, 14:12

Meteorologii Accuweather anunță caniculă în sud și ploi în partea de vest a țării

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere și ploi trecătoare în mai multe zone ale țării. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 26 iunie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 26 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi călduroasă pe arii relativ extinse în sudul, estul și centrul țării, iar în Oltenia și Muntenia, local va fi caniculă și disconfort termic ridicat.

Cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, în jumătatea vestică a țării, la munte și izolat în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 35 de grade Celsius, iar cele minime între 14 și 22 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre ENE.

Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Citește și: ANM a emis o atenționare cod galben de caniculă pentru ziua de marți,  25 iunie: Acestea sunt zonele cele mai afectate de căldură. Câte grade va avea apa mării

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 26 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 23 de grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ENE. Temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius.

Sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult noros, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre N. Temperatura maximă a zilei va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Este posibil să apară precipitații trecătoare.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 20 de grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 27 de grade Celsius, iar cea minimă de 16 grade Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie.

Citește și: Valul de caniculă persistă în următoarele zile! Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de caniculă. Temperaturile vor atinge și 37 de grade

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult înnorat, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 22 de grade Celsius. Spre seară este posibil să apară ploile.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. După-amiaza sunt șanse crescute să apară ploile însoțite de descărcări electrice.

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.