Meteorologii Accuweather anunță temperaturi sub 0 grade Celsius și ninsori la munte: Prognoza meteo pentru ziua de joi, 18 aprilie 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în scădere, ploi și ninsori în mai multe zone ale țării.

Potrivit accuweather.com, joi, 18 aprilie 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de joi, 18 aprilie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi schimbătoare, cu ploi în majoritatea regiunilor, iar la munte, în zonele înalte, sunt șanse să apară precipitații sub formă de ninsoare.

În zona de sud și sud vest, ploile vor fi însoțite de descărcări electrice și vânt puternic. În unele regiuni temperaturile vor scădea sub pragul înghețului. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 19 grade Celsius, iar cele minime între -1 și 9 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi de 5 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h dinspre V, dar în anumite intervale de timp va sufla în rafale de până la 40 de

km/h. Temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. În prima parte a zilei va ploua în averse.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi înnorat, indicele UV va fi ușor ridicat și va avea valoarea de 6 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h dinspre V.

Temperatura maximă va fi de 17 de grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. În prima parte a zilei va ploua în averse.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru intervalul 15-28 aprilie 2024: Când scăpăm de fenomenele extreme și când se va încălzi din nou

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre VNV.

Temperatura maximă va fi de 7 grade Celsius, iar cea minimă de 0 grade Celsius. Sunt șanse mari să plouă pe tot parcursul zilei.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NNV. Temperatura maximă a zilei va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Pe timpul zilei sunt șanse să apară ploile sub formă de averse.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar temperatura maximă va fi de 10 de grade Celsius, ceea ce înseamnă că va fi mai frig decât în zilele precedente. Vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

Sunt șanse să apară ploile pe parcursul zilei.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult înnorat, iar vântul va sufla cu 30 de km/h. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 9 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius. Va ploua pe tot parcursul zilei, dar cel mai mult în prima parte a zilei.

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult noros, iar indicele UV va fi de 6 din 11. Vântul va sufla cu o viteză de până la 50 de km/h, temperatura maximă va fi de 15 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 2 grade Celsius. Pe timpul zilei este posibil să plouă local.

Citește și: Furtuna Renata a ajuns și în România! Meteorologii ANM au emis o atenționare cod galben de furtuni și grindină: Capitala este vizată de fenomene extreme, iar la munte ninge

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi răcoroasă, cu un cer mai mult noros și cu șanse mari de precipitații pe parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre NV. Indicele UV va fi de 2 din 11, temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius, iar cea minimă de 1 grad Celsius.

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!