Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere: Cum va fi vremea în țară vineri, 21 iunie 2024

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în ușoară scădere

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță vreme călduroasă cu temperaturi în ușoară scădere. Cum va fi vremea vineri?

Potrivit accuweather.com, de vineri, 21 iunie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse reduse de ploaie. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 21 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi călduroasă, dar temperaturile vor mai scădea puțin comparativ cu ziua de joi. Indicele UV se va menține ridicat și sunt șanse reduse de precipitații.

Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 20 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre E. Temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații. Gradul de umiditate va fi de 56%.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ENE. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 25 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre N.

Temperatura maximă va fi de 30 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă ploaia.

Citește și: Obligațiile angajatorilor pe timp de caniculă: Meteorologii ANM „Valul de căldură se va extinde în toată ţara.”

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE.

Temperatura maximă a zilei va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 25 km/h, iar temperatura minimă va fi de 23 de grade Celsius.

Nu sunt șanse să plouă.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial senin, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt condiții să apară precipitațiile.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță caniculă, cu un grad de disconfort termic accentuat și temperaturi de până la 40 de grade Celsius la umbră: Cum va fi vremea în țară joi, 20 iunie 2024

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 22 de grade Celsius. Vremea se anunță caniculară pe întreaga durată a zilei.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre E. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 19 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.