Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară și temperaturi de peste 35 de grade Celsius la umbră: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 19 iunie 2024 în țară

Autor: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță vreme caniculară și temperaturi de peste 35 de grade Celsius la umbră

Sursa: pexels.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere și caniculă în majoritatea regiunilor din țară. Cum va fi vremea miercuri?

Potrivit accuweather.com, de miercuri, 19 iunie 2024, vremea va fi călduroasă cu șanse de precipitații reduse. Iată cum va fi vremea marți, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de miercuri, 19 iunie 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi deosebit de călduroasă, iar disconfortul termic se află în creștere. Vântul va sufla slab spre moderat și sunt slabe șanse să apară precipitațiile.

Indicele UV se menține ridicat. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 37 de grade Celsius, iar cele minime între 10 și 24 de grade Celsius.

Vremea în București

În Capitală cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 de km/h dinspre ESE. Temperatura maximă va fi de 35 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius.

Nu sunt condiții de precipitații.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Vremea în Constanța

În Constanța, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla variabil dinspre ESE.

Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 28 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 22 de grade Celsius.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 17 iunie-1 iulie 2024: Când vom scăpa de caniculă și când apar ploile

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre S. Temperatura maximă va fi de 31 de grade Celsius, iar cea minimă de 17 grade Celsius. Sunt șanse reduse de precipitații.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre S.

Temperatura maximă a zilei va fi de 34 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Este posibil să apară precipitații trecătoare.

Vremea în Oradea

În Oradea, c erul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar temperatura maximă va fi de 34 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 22 de grade Celsius.

Nu sunt șanse de ploaie.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 8 din 11, temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 20 de grade Celsius. Sunt șanse reduse de ploaie.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere și ploi trecătoare: Cum va fi vremea în țară marți, 18 iunie 2024 și câte grade va avea apa mării

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 8 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 21 de grade Celsius. Nu sunt șanse să cadă precipitații.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută cu un cer mai mult senin, indicele UV va fi de 8 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 32 de grade Celsius, iar cea minimă de 18 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.