Meteorologii Accuweather anunță ploi trecătoare și temperaturi în ușoară creștere: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 mai 2024

Author: Cristina Mocanu

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere pentru ziua de sâmbătă.

Sursa: pixabay.com

Meteorologii Accuweather anunță temperaturi în creștere pentru ziua de sâmbătă.

Potrivit accuweather.com, sâmbătă, 11 mai 2024, vremea va fi plăcută cu șanse de precipitații în mai multe zone ale țării. Află cum va fi vremea în următoarele ore, din articolul de mai jos:

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 11 mai 2024

Potrivit accuweather.com, vremea va fi în general frumoasă, cu un cer parțial înnorat și cu șanse de precipitații în Transilvania, Crișana, Banat, Moldova și local în Muntenia.

Vântul va sufla slab spre moderat cu unele intensificări în centul țării, la munte și în zona de deal. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 25 de grade Celsius, iar cele minime între 6 și 14 grade Celsius.

Vremea în București

În București, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla cu 22 de km/h dinspre NNV.

Temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse să apară precipitațiile.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Vremea în Constanța

În Constanța, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NE. Temperatura maximă va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 13 grade Celsius.

Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru perioada 13 mai – 10 iunie 2024: Când scăpăm de ploi și când se încălzește vremea

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 7 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre NV. Temperatura maximă va fi de 18 de grade Celsius, iar cea minimă de 8x grade Celsius.

Pe timpul nopții sunt șanse să plouă.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre NE. Temperatura maximă a zilei va fi de 22 de grade Celsius, iar cea minimă de 12 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi mai mult senin, indicele UV va fi de 6 din 11, iar temperatura maximă va fi de 22 de grade Celsius. Vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura minimă va fi de 12 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla cu 25 de km/h.

Indicele UV va fi de 6 din 11, temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Peste 100 de persoane au fost ucise de inundațiile din Rio Grande do Sul din Brazilia! Sunt așteptate mai multe ploi abundente

Vremea în Craiova

În Craiova cerul va fi mai mult senin, iar indicele UV va fi de 7 din 11. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 11 grade Celsius. Nu sunt șanse să plouă azi.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj, vremea va fi plăcută, cu un cer mai mult senin și cu șanse reduse de precipitații, iar vântul va sufla cu 15 km/h dinspre ESE. Indicele UV va fi de 7 din 11, temperatura maximă va fi de 20 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius.